مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه پیام نور تهران غرب ایجاد می‎شود

تاریخ انتشار: 26 اسفند 1396 - 17:31
دانشگاه پیام نور تهران به منظور نزدیک کردن دانشگاه و محیط کار، آغاز به راه‌اندازی مجموعه دوره‌های آموزشی و انتقال تجربه کرده است که در قالب شتاب‌دهنده فعالیت خواهد کرد.

دانشگاه پیام نور تهران به ریاست دکتر محسن دیانت به منظور نزدیک کردن دانشگاه و محیط کار آغاز به راه‌اندازی مجموعه دوره‌های آموزشی و انتقال تجربه کرده است که در قالب شتاب‌دهنده فعالیت خواهد کرد.

هدف شتاب‌دهنده:

ساختاردهی به گروه‌های نوآور دانشجویی در قالب گروه‌های استارتاپی

حذف یا بهبود چالش ارتباط دو حوزه صنعت و دانشگاه که باید به کسب‌وکاری منجر شده و خروجی قابل‌قبول داشته باشد.

خط‌مشی مسئولان دانشگاه پیام نور استان تهران و همچنین تأکید ریاست دانشگاه پیام نور تهران غرب؛ دکتر محسن دیانت بر حمایت از گروه‌های دانشجویی، استارتاپی و سازمان‌دهی آن‌ها از طریق ایجاد یک مرکز نوآوری و شتاب‌دهی

برگزاری سری رویدادهای  پیش به‌سوی «دانشگاه کارآفرین» باهدف کاهش گپ بزرگ بین دو حوزه صنعت و دانشگاه در محل دانشگاه پیام نور تهران غرب

اسامی استارت آپ‌های حاضر:

این استارتاپ‌ها توسط دانشجویان یا متخصصین فن راه‌اندازی شده و مدیران آن‌ها قصد دراند دانش خود را منتقل می‌کنند.

علی هوشمند، بنیان‌گذار کارخانه شیرآلات بهداشتی ریابی و استارتاپ میوه miveh.com

وحید والی هم ­بنیانگذار و مدیرعامل شرکت Payment24 با استارتاپ Payment24

مهندس سیف‌اللهی، مدیرعامل محترم شرکت متین رایانه آرین با استارتاپ پانچ­کارت

فرشاد مصفا با استارتاپ دادستان

نیاز نیکورزم و زهره آران با استارتاپ Talk English

محبوبه مظاهری، خبره مسیر شغلی و کوچ سطح یک آکادمی بین‌المللی کوچینگ، مدیر موسسه مشاوره به‌کارگماری

علی علیا فری­لنسر حوزه ارزهای دیجیتالی

مسئولان اجرایی:

مسئولان اجرایی این برنامه، عیسی خوشوقت (دبیر انجمن علمی فناوری اطلاعات)، حمیدرضا عابدی (دبیر انجمن علمی مدیریت رسانه)و نیاز نیکورزم (عضو فعال انجمن علمی مدیریت فناوری اطلاعات) هستند.

قیمت جدید دام زنده اعلام شد/ جزییات تغییر قیمت

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور از کاهش قیمت دام زنده به دلیل افزایش زایش ها و کاهش قیمت دلار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین افشین صدر دادرس با بیان اینکه قیمت دام زنده سبک نسبت به انتهای سال ۱۴۰۲ و ابتدای سال ۱۴۰۳ کاهشی شده‌است، گفت: در حال حاضر قیمت بره نر ۵۰ کیلویی آماده کشتار کیلویی ۲۶۰ تا ۲۷۰ هزارتومان است. این در حالیست که قیمت‌ها به کیلویی ۲۹۰ تا ۳۰۰ هزارتومان هم رسیده بود.

زایش دام ها بیشتر شده است

وی در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح چرایی کاهش قیمت دام زنده سبک گفت: وارد فصل تولید شده‌ایم و زایش‌ها افزایش یافته و جمعیت دام زیاد شده است. در حقیقت چون عرضه زیاد شده قیمت‌ دام نیز کاهش یافته و از طرفی قیمت دلار نیز کاهشی شده است.

دلار آرام شد قیمت دام کاهشی

مدیرعامل اتحادیه دام سبک کشور در پاسخ به اینکه نوسانات نرخ دلار چه تاثیری می‌تواند بر قیمت تمام شده تولید دام زنده سبک داشته باشد، گفت:دارو، واکسن و مکمل‌ها مشمول دریافت ارز ترجیحی نیستند و با نوسانات قیمت دلار تغییر می‌کنند. از طرفی چون چوپان‌های افغانستانی که در نقاط مختلف کشور فعالیت می کنند حقوق خود را به کشورشان می فرستند دلاری حقوق می‌گیرند که اگر قیمت دلار افزایش یابد دستمزد آنها و در نهایت هزینه تمام شده تولید نیز افزایش می‌یابد.

نیمه دوم ماه دام ها دستی تغذیه می شوند

این فعال بخش خصوصی در ادامه با بیان اینکه در صنعت دام حدود ۷۰ تا ۷۵ درصد هزینه‌ها مربوط به خوراک است، گفت:در نیمه اول سال گله های مولد از مراتع و پس چر مزارع به خصوص مزارع غلات برای تغذیه دام استفاده می‌شود. اما در نیمه دوم سال که دام ها وارد دامداری ها می شوند باید دستی دام‌ها را تغذیه کرد.

وی افزود: دامداران برای دریافت نهاده های وارداتی یا از طریق سامانه بازارگاه‌ و یا تعاونی‌های خود، جو و ذرت وارداتی را دریافت می‌کنند و هر تغییر قیمتی در نهاده‌های واردتی می تواند در قیمت تمام شده تولید اثرگذار باشد.

در ادامه اضافه کرد: در واحدهای پرواربندی نیز در تمام طول دوره دام‌ها به صورت دستی تغذیه می‌شوند زیرا دام در فضای مشخص و محدود نگهداری می‌شود، امکان چرا وجود ندارد و باید برنامه غذایی مشخص داشته باشد.

دادرس همچنین عنوان کرد: مابقی هزینه‌های تولید نیز مربوط به هزینه‌های کارگری، بهداشتی، مکمل‌ها و...است.

برخی تعاونی ها کد یکتا ندارند

دادرس یکی از مشکلات تامین نهاده برای دامداران را عدم ثبت برخی تعاونی ها در سامانه بازارگاه بدلیل نداشتن کد یکتا ذکر کرد و ابراز امیدواری کرد که با پیگیری هایی که توسط تشکل ها در حال انجام است این مسئله بزودی حل شود تا در سالی که مزین به نام جهش تولید با مشارکت مردمی شده، موانع جهش تولید مرتفع شود.

برچسب ها: گوشت ، قیمت گوشت قرمز