یک میلیون نفر؛ مخاطبین بالقوه هر کمپین خبری در اخبار رسمی

به روز شده در: ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۱
تاریخ انتشار: 9 خرداد 1396 - 15:22
با افزایش کانال‌های توزیع خبر و شبکه انتشار تضمینی، تعداد مخاطبین بالقوه هر کمپین خبری ویژه در اخبار رسمی، نخستین نیوزوایر ایران، به عدد بسیار مهم حداقل یک میلیون نفر در هر روز رسید.

به گزارش روابط عمومی اخبار رسمی، این به این معنا است که هر شرکت با اجرای یک کمپین خبری ویژه در اخبار رسمی، می‌تواند با یک میلیون نفر از مخاطبان رسانه‌های همکار اخبار رسمی به صورت هدفمند (Targeted) ارتباط برقرار کند.

مجید کثیری، مدیرعامل اخبار رسمی در زمینه اهمیت اجرای کمپین‌های خبری گفت: «اجرای مداوم کمپین‌های خبری این روزها به یک ضرورت ارتباطی برای شرکت‌ها تبدیل شده است و اگر یک شرکت به طور مداوم اخبار فعالیت‌ها و رویدادهایش را اطلاع‌رسانی عمومی نکند، مسلما از دید افکار عمومی و مخاطبان بالقوه آن، شرکتی غیرفعال و بدون پویایی است. اجرای مداوم کمپین‌های خبری، راهی است که یک شرکت توسط ابزار روابط عمومی و محتوا، می‌تواند حضور مداوم خود را در این زمینه تضمین کند.»

وی در زمینه موفقیت‌های اخبار رسمی در این زمینه افزود: «اخبار رسمی به عنوان نخستین نیوزوایر ایرانی (پل ارتباطی شرکت‌ها و رسانه‌ها) تا امروز توانسته به بیش از 1400 شرکت خدمات خبری و رسانه‌ای ارائه دهد. شبکه توزیع خبر (ارسال هدفمند خبر برای رسانه‌ها و خبرنگاران) به شبکه 2 هزار رسانه‌ای رسیده و شبکه انتشار تضمینی نیز به بیش از 80 رسانه کشور رسیده است. اجرای هر کمپین توسط این شبکه می‌تواند پتانسیل اثرگذاری بر بیش از 1 میلیون مخاطب را در روز اجرا داشته باشد و در آینده نیز به علت ماندگاری اکثر این محتوا در وب، پتانسیل جذب مخاطب از طریق موتورهای جستجو را دارد.»

هم‌اینک علاوه بر توزیع خبر هر شرکت در 2 هزار رسانه داخلی، با انتشار تضمینی در حداقل 70 رسانه شبکه طلایی همکار اخبار رسمی، شرکت‌ها می‌توانند بیشترین نرخ بازگشت سرمایه را به نسبت سایر روش‌های ارتباطی با مخاطبان داشته و  اثرگذاری وسیعی بر افکار عمومی و بهبود روابط عمومی و برندینگ یک شرکت ایجاد کند.

اخبار رسمی همچنین اعلام کرد که علاوه بر 3 نوع کمپین خبری از پیش آماده شده برای اجرای سریع، به تازگی بخش طراحی و اجرای کمپین‌های اختصاصی نیز راه‌اندازی شده که مدیران عامل، روابط عمومی و بازاریابی شرکت‌ها می‌توانند با مشاوره یکی از کارشناسان اخبار رسمی، رسانه‌های خاصی را به شبکه انتشار تضمینی خود اضافه و مخاطبان بالقوه خود را افزایش دهند.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با فعالیت‌های اخبار رسمی می‌توانند به سایت آن به آدرس https://AkhbarRasmi.com مراجعه و یا برای مشاوره طراحی کمپین خبری اختصاصی با شماره 22886635 تماس حاصل کنند.

تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۲

فوری؛ سقف نرخ سود سپرده‌های بانکی اعلام شد/ اعلام جزییات

سقف نرخ سود سپرده‌های بانکی اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بنا بر اعلام بانک مرکزی بازرسی‌های میدانی بانک مرکزی از شعب بانکی در زمینه رعایت ضوابط این بانک در مورد نرخ انواع سود سپرده‌های بانکی در دستور کار بوده و اقدامات تنبیهی لازم در مورد بانک‌های متخلف به اجرا درمی‌آید.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ در بخشنامه ای، مصوبه شورای پول و اعتبار درباره اصلاح نرخ سود سپرده و تسهیلات بانکی را به شبکه بانکی ابلاغ کرد که به شرح زیر تعیین شد:

الف) سقف نرخ سود علی‌الحساب سالانه سپرده‌های سرمایه‌گذاری مدت‌دار:

۱- سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت عادی: ۵٪

۲- سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت ویژه سه ماهه: ۱۲٪

۳- سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت ویژه شش ماهه: ۱۷٪

۴- سپرده سرمایه‌گذاری بلندمدت با سررسید یک سال: ۵‏‏.۲۰ ٪

۵- سپرده سرمایه‌گذاری بلندمدت با سررسید دو سال: ۵‏.۲۱ ٪

۶- سپرده سرمایه‌گذاری بلندمدت با سررسید سه سال: ۵‏.۲۲ ٪

ب) نرخ سود تسهیلات عقود غیرمشارکتی بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی حداکثر ۲۳٪ و نرخ سود مورد انتظار عقود مشارکتی قابل درج در قرارداد میان بانک‏‏/موسسه اعتباری غیربانکی با مشتری معادل ۲۳٪ تعیین می‌شود.

پ) نرخ سود علی‌الحساب سپرده‌های سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت ویژه و بلندمدت که قبل از سررسید برداشت شوند، معادل نرخ سود علی‌الحساب سپرده سرمایه‌گذاری متناظر با دوره ماندگاری آن با کسر یک واحد درصد خواهد بود.