اکرم جعفری؛ از مادر بودن تا کارآفرینی

Roozno | پایگاه خبری تحلیلی روزنو

به روز شده در: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۵
کد خبر: 13961126282427624
تاریخ انتشار: 26 بهمن 1396 - 13:53
بازار فرش سرای ابریشم، از داستان انتخاب‌های اثرگذار زنان می‌گوید:
بازار فرش سرای ابریشم، در کمپین اخیر خود با عنوان «می‌خواهم انتخاب کنم»، راوی داستان زنان موثر است. اکرم جعفری، یکی از زنان حاضر در این کمپین است که تصویر او بر روی بیلبوردهای شهر نقش بسته است. او در داستان خود از انتخاب میان مادر بودن و خانه نشینی تا تبدیل شدن به کارآفرین می‌گوید.
ImageAlt

اکرم جعفری بانوی کارآفرین حاضر در کمپین بازار فرش سرای ابریشم، موسس فروشگاه‌ «یا علی» است. این فروشگاه دستاوردهای چشم‌گیری داشته است. ایجاد محیطی سالم برای اشتغال خانم‌ها و پوشش ۳هزار و ۳۰۰  مشتری به صورت اقساطی تنها بخشی از موفقیت‌های کسب و کاری است که توسط این بانوی کارآفرین راه اندازی شده است.
جعفری درباره‌ی تاسیس این فروشگاه می‌گوید: من انتخاب کردم که به عنوان یک زن بتوانم در جامعه تاثیرگذار باشم و با این رویکرد فروشگاه یا علی را تاسیس کردم. مدیر مدرسه بودم و بعد از تولد اولین پسرم باید میان خانه‌نشینی در کنار پسرم و و ادامه دادن شغلم دست به انتخاب می‌زدم.
این بانو سرانجام به این نتیجه می‌رسد که هم‌زمان با داشتن شغل، در خانه حضور داشته باشد و از بچه‌هایش نیز مراقبت کند. وی معتقد است که بهترین انتخاب ممکن را داشته است و اگر بخواهد دوباره مسیر زندگی‌اش را شروع کند، باز هم همین انتخاب‌ها را خواهد داشت.
گفتنی است این کمپین مسئولیت اجتماعی بازار فرش سرای ابریشم با هدف غلبه بر کلیشه‌های رایج و باورهای غلط جامعه، بانوان کمتر شناخته‌شده‌ای را به‌عنوان نماینده‌ی زنان جامعه انتخاب کرده که با وجود مشکلات از زندگی بازنمانده‌اند و انتخاب‌های اثرگذاری بر جامعه‌ی اطراف خود داشته‌اند. این کمپین قصد دارد تاثیر انتخاب‌ها بر سرنوشت فرد را نشان دهد و از این طریق به زنان برای مقابله با مشکلات قدرت بیشتری بدهد. 


انتخاب تو چیست؟
اگر شما هم از زنانی هستید که داستانی برای روایت دارید یا انتخاب مهمی در زندگی داشته‌اید که می‌تواند برای دیگران جذاب باشد، می‌توانید در کمپین «می خواهم انتخاب کنم» مشارکت کنید. 
برای این کار کافی است داستان خود را با هشتگ ««#انتخاب_ تو_ چیست» در اینستاگرام به اشتراک بگذارید. همچنین می‌توانید با مراجعه به بازار فرش سرای ابریشم، واقع در بازار، خیابان مصطفی خمینی، نرسیده به چهارراه سیروس، داستان انتخاب خود را به اشتراک بگذارید.
اگر می‌خواهید درباره‌ی این کمپین و دیگر بانوان حاضر در آن بیشتر بدانید به سایت سرای ابریشم به آدرس www.sarayeabrisham.com و یا صفحه‌ی اینستاگرام آن به آدرس instagram.com/sarayeabrisham مراجعه کنید.
 



انتشار محتوا:اخبار رسمی
کد خبر: ۶۱۶۵۴۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۳
سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

با کدملی شیرخشک یارانه‌ای بگیرید

سخنگوی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور، از تولید و فروش ۶۸میلیون و ۵۰۰هزار قوطی شیرخشک رگولار (شیرخشک معمولی) در سال گذشته خبر داد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، سجاد اسماعیلی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار از رشد حدود ۱۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بوده، گفت: به طوری که در سال گذشته با وجود برخی مشکلات در تامین ارز شیرخشک در ماه‌های ابتدایی سال، اما با گشایش‌های ارزی و رفع مشکلات تولید، در مجموع ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک رگولار تامین و توزیع شد.

ایسنا نوشت: وی ادامه داد: این درحالیست که در سال ۱۴۰۱ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار ۶۰ میلیون و ۶۰۰هزار قوطی و در سال ۱۴۰۰ نیز ۵۵ میلیون و ۶۰۰هزار عدد بوده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره کمبود مقطعی شیرخشک‌های رگولار از مرداد تا مهرماه سال گذشته به دلیل اختلال در روند تامین ارز، توضیح داد: اما نهایتا با رفع مشکلات، توانستیم در آبان، آذر، دی و بهمن ماه کمبودها را جبران کنیم و در مجموع با حمایت از تولیدکنندگان داخلی، هم تامین شیرخشک و هم توزیع آن افزایش یافت؛ به گونه‌ای که آمار توزیع به ماهی ۱۲ میلیون قوطی نیز رسید؛ در حالی که روند در سال قبل از آن طوری بود که ماهیانه بین ۵ میلیون تا ۵میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک توزیع می‌شد.

وی ادامه داد: اکنون وضعیت تولید و توزیع به حد تعادل رسیده، مشکلی در تامین شیرخشک‌های رگولار در برندهای مختلف نداریم و انواع شیرخشک در کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین داروخانه‌های کشور به میزان کافی موجود است و گزارشی هم از کمبود در استان‌های مختلف بابت شیرخشک‌های رگولار نداشته‌ایم.

اسماعیلی همچنین به اصلاح سیاست‌های ارزی شیرخشک در جهت حمایت از تولید کنندگان نیز اشاره کرد و گفت: به این ترتیب قیمت شیرخشک به قیمت واقعی آن نزدیک‌تر شد و این درحالیست که مصرف کننده با همان قیمت قبلی شیرخشک را دریافت می‌کند و تغییر قیمتی برای مصرف کننده نداشته‌ایم.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم می‌توانند با ارایه کد ملی کودک به داروخانه و با ثبت کد ملی و استعلام شناسه رهگیری، شیرخشک را با قیمت قبلی و تا سقف ۱۰ قوطی در ماه به صورت یارانه‌ای دریافت کنند.

اسماعیلی در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم گفت: در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم با اصلاح سیاست‌های ارزی مجددا از تولید کننده این حوزه حمایت شد و مردم با مراجعه به داروخانه و ارایه نسخه پزشک و کد ملی فرزندشان می‌توانند شیرخشک را با قیمت قبلی دریافت کنند. در این حوزه نیز آمار تامین و توزیع کاملا پایدار است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

نظر شما
نظراتی كه حاوی توهین و مغایر قوانین کشور باشد منتشر نمی شود
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
نام:
ایمیل:
* نظر:
عکس روز
خبر های روز