چگونه یک کمپین پیامکی موفق اجرا کنیم؟

Roozno | پایگاه خبری تحلیلی روزنو

به روز شده در: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۰
کد خبر: 13961025276458218
تاریخ انتشار: 26 دی 1396 - 10:44
تیم‌های بازاریابی هنوز هم پیامک را موفق‌ترین راه تبلیغات می‌دانند. بسیاری از شرکت‌ها برای تبلیغات هنوز هم از پیامک به عنوان بازاریابی مؤثر استفاده می‌کنند.
ImageAlt

گسترش استفاده از تلفن‌های همراه ظرفیت عظیمی از قابلیت‌های تبلیغاتی را در پیش روی شرکت‌ها، سازمان‌ها و صاحبان کسب و کار قرار داده است. شاید برایتان جالب باشد که بدانید در هر سال به طور متوسط حدود ۹ تریلیون پیامک متنی در جهان ارسال می‌شود که این رقم حدود ۲۰ برابر تعداد توییت‌های ارسالی و ۱۲ برابر تعداد پیام‌هایی است که روزانه در فیس بوک ارسال می‌شود. با در نظر گرفتن قابلیت‌های چشم‌گیر پیامک و تأثیری که یک کمپین پیامکی می‌تواند در موفقیت شما داشته باشد، جای تعجبی وجود نخواهد داشت که بگوییم تیم‌های بازاریابی حرفه‌ای هنوز هم پیامک را موفق‌ترین راه برای تبلیغات می‌دانند. بسیاری از شرکت‌ها برای پروژه‌های تبلیغاتی‌شان هنوز هم از امکان پیام‌رسانی تلفن همراه به عنوان مؤثرترین کانال بازاریابی استفاده می‌کنند. اگر شما هم برای کسب و کارتان به فکر تبلیغات افتاده‌اید، بهتر است درباره‌ی پیام‌رسانی تلفن همراه و قابلیت‌های آن اطلاعاتی را کسب کنید. در این مقاله قصد داریم توضیحاتی را در این زمینه ارائه دهیم:

• مخاطبان خود را بشناسید

ارسال یک پیام در حجم انبوه ممکن است برای بسیاری از افراد خسته‌کننده باشد و یا حتی منجر به عصبانیت آن‌ها شود. برای خود شما نیز بسیاری از اوقات پیش آمده که خواسته‌اید از شر برخی از پیامک‌‌های تبلیغاتی خلاص شوید. تحقیقات نشان می‌دهد که اکثر مردم تقریباً تمام پیامک‌های بازاریابی و تبلیغاتی را که دریافت می‌کنند بی‌فایده و مزاحمت آفرین می‌دانند. البته این موضوع به آن معنا نیست که مردم هیچ نیازی به تبلیغات ندارند؛ بلکه آن‌ها نیازهایی دارند که باید مورد توجه قرار گیرد و تبلیغاتی که از طریق کمپین پیامکی برای آن‌ها ارسال می‌شود، باید بر اساس آن نیازها طراحی گردد. گاهی پیش می‌آید که یک پیامک می‌تواند دریچه‌ی جدیدی را به روی زندگی برخی از افراد باز کند و تحول بزرگی را در مسیر موفقیت آن‌ها به وجود آورد. بنابراین شما باید تلاش کنید تا با یک کمپین پیامکی هدفمند از این دست پیامک‌های مفید را برای مخاطبان خود ارسال کنید. مخاطبان خود را به صورت هدفمند دسته‌بندی کنید تا مطمئن شوید که پیام‌های مورد نظر شما برای افراد مورد نظر مناسب است. برای هدف‌گذاری در بین مخاطبان باید به یک سری اطلاعات مانند سلیقه، تاریخچه‌ی خرید، مطالب مطالعه شده و اطلاعاتی از این دست توجه کنید و بر اساس آن‌ها کمپین پیامکی خود را برنامه‌ریزی کنید.

• زمان‌بندی یک موضوع حیاتی است

در واقع زمان‌بندی در یک کمپین پیامکی نه فقط یک موضوع حیاتی بلکه همه چیز است! اگر بخواهید کمپین پیامکی خود را با موفقیت برگزار کنید، باید به دو نکته در رابطه با زمان‌بندی توجه کنید:

نکته‌ی اول آن است که باید برای پیام‌های خود زمانی را معین کنید؛ به عنوان مثال پیامک ارسالی شما باید تا فردا یا تا یک بازه‌ی زمانی معین به مخاطبان مهلت بدهد. هیچ‌گاه زمان پیامک را باز نگذارید، زیرا هیچ حساسیتی را در افراد به وجود نمی‌آورد و آن‌ها تصور می‌کنند که در فرصت‌های بعد نیز می‌توانند مراجعه کنند؛ همین امر سبب می‌شود تا بعدها هم قضیه را به کلی فراموش کنند. پیامک‌‌هایی که انقضا نداشته باشند، بعد از مدتی مخاطبان خود را از دست می‌دهند. بنابراین پیام‌های بدون تاریخ انقضا ارسال نکنید و برای کمپین پیامکی خود مهلت مقرر زمانی در نظر بگیرید. تعیین زمان باعث شرطی شدن ذهن مخاطب می‌شود و در نتیجه او را به حرکت به سمت شما وا می‌دارد. نکته‌ی دومی که در رابطه با زمان‌بندی باید به آن توجه کنیم زمان ارسال پیام‌ها است. برای مثال زمانی که مخاطب شما کالایی را خرید می‌کند، زمان مناسبی است تا به او تبریک بگویید و ضمن این تبریک پیام مورد نظر خود را برای او ارسال کنید. به روزهای هفته دقت کنید؛ همه‌ی روزها مثل هم نیستند؛ ایمیل‌های بازاریابی در روزهای آخر هفته هیچ نتیجه‌ای ندارند؛ اما این مسئله درباره‌ی پیامک به گونه‌ی دیگری است؛ پیامک‌‌ها در روزهای آخر هفته می‌توانند نتایج درخشانی را به بار آورند!

• پیامک باید انگیزشی باشد

نرخ بازدهی ایمیل معمولاً بعد از ۲۴ ساعت افزایش می‌یابد؛ اما نرخ متوسط بازدهی کمپین‌ پیامکی معمولاً در ۶۰ دقیقه‌ی اول اتفاق می‌افتد؛ یعنی در ۶۰ دقیقه‌ی اولی که از ارسال پیامک در یک کمپین پیامکی می‌گذرد، ۷۰ درصد پیامک‌‌ها باز می‌شود. از این موضوع می‌توانید برای دعوت مشتریان برای بازدید از یک فروشگاه در زمان‌های خاص و یا دعوت از آن‌ها برای شرکت در حراجی و یا سایر برنامه‌ها استفاده کنید. همچنین می‌توانید در سایت‌تان نظرسنجی‌هایی برگزار کنید و مخاطبان را در مهلت زمانی مقرر به سایت هدایت کنید تا در نظرسنجی مربوطه شرکت کنند.

• پیامک باید کوتاه، شیرین و ساده باشد

رمز موفقیت شما همین سه کلمه است! همین سه کلمه‌ی کوتاه کافی هستند تا بتوانند برای کمپین پیامکی شما موفقیت به ارمغان بیاورند. سیستم‌های پیامکی معمولاً به صورت پیش فرض طول هر پیام متنی را به ۱۶۰ کاراکتر محدود می‌کنند؛ با این حال ضرورتی ندارد که شما از تمام 160 کاراکتر استفاده کنید؛ بلکه می‌توانید هنوز هم پیامک را کوتاه و کوتاه‌تر کنید. به عنوان مثال می‌توانید پیامک خود را به این صورت بنویسید: «۵۰ درصد تخفیف برای سفارش بعد شما؛ آخرین مهلت تا فردا؛ اینجا کلیک کنید»؛ این پیامک یک پیامک فوق‌العاده است زیرا در کوتاه‌ترین زمان ممکن تمام اطلاعات مورد نظر شما را به مخاطبان انتقال می‌دهد. برای اینکه بتوانید پیام‌های کوتاه، جذاب و ساده بنویسید باید دستورالعمل‌هایی رعایت کنید. برای مطالعه‌ی این دستورالعمل‌ها می‌توانید از اینترنت هم کمک بگیرید. اما به طور خلاصه یک دستورالعمل مهم آن است که بدانید مخاطب از پیام شما دقیقاً چه چیزی را می‌خواهد و دقیقاً همان را برای ما بفرستید؛ نه چیزی زیادتر و نه کمتر!

• لینک‌ها را کوتاه کنید

لینک‌های بلند در نگاه اول می‌توانند مخاطب را وحشت‌زده کنند به طوری که اصلاً پیام شما را نخواند و در لحظه آن را حذف کند. کوتاه کردن لینک‌ها علاوه بر اینکه در صرفه‌جویی کاراکترها به شما کمک می‌کند احساس آرامش ذهنی و روانی را به مخاطب القا می‌کند. برای کوتاه کردن لینک‌هایی که در کمپین پیامکی به کار می‌برید، می‌توانید از امکانات گوگل و یا سایت‌های کوتاه‌کننده‌ی لینک استفاده کنید.

به یاد داشته باشید که پیام‌های کوتاه و تأثیرگذار در لحظه خلق نمی‌شوند و برای موفقیت یک کمپین پیامکی ساعت‌ها مطالعه و تفکر لازم است؛ باید ساعت‌ها زمان صرف کنید تا بتوانید تک تک کلمات و حرف‌ها را با دقت انتخاب کرده و در خدمت اهداف تبلیغاتی خود به کار گیرید.

منابع:

http://www.sparkpage.com
https://thehub.smsglobal.com
http://www.sparkpage.com



انتشار محتوا:اخبار رسمی
کد خبر: ۶۱۶۵۴۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۳
سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

با کدملی شیرخشک یارانه‌ای بگیرید

سخنگوی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور، از تولید و فروش ۶۸میلیون و ۵۰۰هزار قوطی شیرخشک رگولار (شیرخشک معمولی) در سال گذشته خبر داد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، سجاد اسماعیلی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار از رشد حدود ۱۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بوده، گفت: به طوری که در سال گذشته با وجود برخی مشکلات در تامین ارز شیرخشک در ماه‌های ابتدایی سال، اما با گشایش‌های ارزی و رفع مشکلات تولید، در مجموع ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک رگولار تامین و توزیع شد.

ایسنا نوشت: وی ادامه داد: این درحالیست که در سال ۱۴۰۱ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار ۶۰ میلیون و ۶۰۰هزار قوطی و در سال ۱۴۰۰ نیز ۵۵ میلیون و ۶۰۰هزار عدد بوده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره کمبود مقطعی شیرخشک‌های رگولار از مرداد تا مهرماه سال گذشته به دلیل اختلال در روند تامین ارز، توضیح داد: اما نهایتا با رفع مشکلات، توانستیم در آبان، آذر، دی و بهمن ماه کمبودها را جبران کنیم و در مجموع با حمایت از تولیدکنندگان داخلی، هم تامین شیرخشک و هم توزیع آن افزایش یافت؛ به گونه‌ای که آمار توزیع به ماهی ۱۲ میلیون قوطی نیز رسید؛ در حالی که روند در سال قبل از آن طوری بود که ماهیانه بین ۵ میلیون تا ۵میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک توزیع می‌شد.

وی ادامه داد: اکنون وضعیت تولید و توزیع به حد تعادل رسیده، مشکلی در تامین شیرخشک‌های رگولار در برندهای مختلف نداریم و انواع شیرخشک در کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین داروخانه‌های کشور به میزان کافی موجود است و گزارشی هم از کمبود در استان‌های مختلف بابت شیرخشک‌های رگولار نداشته‌ایم.

اسماعیلی همچنین به اصلاح سیاست‌های ارزی شیرخشک در جهت حمایت از تولید کنندگان نیز اشاره کرد و گفت: به این ترتیب قیمت شیرخشک به قیمت واقعی آن نزدیک‌تر شد و این درحالیست که مصرف کننده با همان قیمت قبلی شیرخشک را دریافت می‌کند و تغییر قیمتی برای مصرف کننده نداشته‌ایم.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم می‌توانند با ارایه کد ملی کودک به داروخانه و با ثبت کد ملی و استعلام شناسه رهگیری، شیرخشک را با قیمت قبلی و تا سقف ۱۰ قوطی در ماه به صورت یارانه‌ای دریافت کنند.

اسماعیلی در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم گفت: در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم با اصلاح سیاست‌های ارزی مجددا از تولید کننده این حوزه حمایت شد و مردم با مراجعه به داروخانه و ارایه نسخه پزشک و کد ملی فرزندشان می‌توانند شیرخشک را با قیمت قبلی دریافت کنند. در این حوزه نیز آمار تامین و توزیع کاملا پایدار است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

نظر شما
نظراتی كه حاوی توهین و مغایر قوانین کشور باشد منتشر نمی شود
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
نام:
ایمیل:
* نظر:
عکس روز
خبر های روز