بیانیه رسمی سامانه استخدامی 3سوت جابز در مورد فیلترینگ این سامانه

تاریخ انتشار: 24 دی 1396 - 10:52
فیلترینگ ۳سوت جابز
امروز ۲۴ دی ماه ۱۳۹۶، در کمال ناباوری سامانه‌ی استخدامی ۳سوت جابز و تعداد زیاد دیگری از استارت‌آپ‌های حوزه‌ی استخدامی بدون اعلام قبلی و با دستور مدیر کل محترم دفاتر حوزه‌ی کاریابی و اشتغال‌زایی وزارت کار و امور اجتماعی فیلتر شدند.

سامانه‌ی استخدامی‌۳سوت جابز از ۳ ماه پیش و با ارائه‌ی محصول نرم افزاری منحصر به فرد و کارآمد جهت ایجاد ارتباط بی واسطه میان کارجویان و کارفرمان و با امکان برقراری مصاحبه استخدامی‌آنلاین به میدان رقابت آمده است و تا کنون به بیش از ۲۲ هزار کارجو و ۳ هزار کارفرما امکان استفاده رایگان داده است.

جای بسی افسوس است که این اتفاق در سالی روی داده است که سال اشتغال‌زایی و افزایش تولید ملی نام گرفته است و مایه بسی تعجب است که اتفاق روی داده به اراده‌ی وزارتخانه‌ای انجام شده است که متولی اصلی حمایت از کارجویان در جامعه است و رسالت سنگین کاهش نرخ بیکاری را بر دوش دارد.

اکنون این ابهام ایجاد می‌شود که دستور به فیلترینگ کردن سامانه‌های استخدامی‌ آنلاین، آن هم بدون اعلام قبلی و به جرم رایگان بودنش برای کارجویان به چه مصلحتی رخ داده است و منفعت‌های احتمالی این تصمیم به نفع کیست؟ آیا این امر نشانی از عدم وجود اراده‌ی قوی برای شکستن غول بیکاری در کشورمان نیست؟ یا شاید با ورود سامانه‌های آنلاین استخدامی‌ و بی واسطه به میدان، ناکارآمدی روش‌های سنتی موجود در دفاتر کاریابی فیزیکی، بیش از پیش آشکار شده است!

ما بنیانگذاران سامانه‌ی استخدامی‌ ۳سوت جابز اعلام می‌‌کنیم که تمامی‌ توان و حداکثر تلاش خود را نسبت به رفع فیلترینگ سامانه به کار بسته‌ایم و در پیمودن جاده‌ی ناهموار سنتی‌گرایی لحظه‌ای از پای نخواهیم نشست و بی‌صبرانه منتظر دریافت دلیل و پاسخ متولیان این اقدام و رفع فیلترینگ خواهیم بود.

در پایان از صمیم قلب آرزومندیم که حس تلخ ناامیدی و معضل بیکاری از تمامی‌ جوانان نخبه این مرز و بوم برای همیشه به دور باشد. اخبار مرتبط با رفع فیلترینگ سامانه استخدامی‌۳سوت جابز را از طریق صفحات رسمی‌ ما در رسانه‌های مختلف خبری دنبال کنید.

بنیانگذاران ۳سوت جابز

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

با کدملی شیرخشک یارانه‌ای بگیرید

سخنگوی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور، از تولید و فروش ۶۸میلیون و ۵۰۰هزار قوطی شیرخشک رگولار (شیرخشک معمولی) در سال گذشته خبر داد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، سجاد اسماعیلی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار از رشد حدود ۱۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بوده، گفت: به طوری که در سال گذشته با وجود برخی مشکلات در تامین ارز شیرخشک در ماه‌های ابتدایی سال، اما با گشایش‌های ارزی و رفع مشکلات تولید، در مجموع ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک رگولار تامین و توزیع شد.

ایسنا نوشت: وی ادامه داد: این درحالیست که در سال ۱۴۰۱ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار ۶۰ میلیون و ۶۰۰هزار قوطی و در سال ۱۴۰۰ نیز ۵۵ میلیون و ۶۰۰هزار عدد بوده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره کمبود مقطعی شیرخشک‌های رگولار از مرداد تا مهرماه سال گذشته به دلیل اختلال در روند تامین ارز، توضیح داد: اما نهایتا با رفع مشکلات، توانستیم در آبان، آذر، دی و بهمن ماه کمبودها را جبران کنیم و در مجموع با حمایت از تولیدکنندگان داخلی، هم تامین شیرخشک و هم توزیع آن افزایش یافت؛ به گونه‌ای که آمار توزیع به ماهی ۱۲ میلیون قوطی نیز رسید؛ در حالی که روند در سال قبل از آن طوری بود که ماهیانه بین ۵ میلیون تا ۵میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک توزیع می‌شد.

وی ادامه داد: اکنون وضعیت تولید و توزیع به حد تعادل رسیده، مشکلی در تامین شیرخشک‌های رگولار در برندهای مختلف نداریم و انواع شیرخشک در کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین داروخانه‌های کشور به میزان کافی موجود است و گزارشی هم از کمبود در استان‌های مختلف بابت شیرخشک‌های رگولار نداشته‌ایم.

اسماعیلی همچنین به اصلاح سیاست‌های ارزی شیرخشک در جهت حمایت از تولید کنندگان نیز اشاره کرد و گفت: به این ترتیب قیمت شیرخشک به قیمت واقعی آن نزدیک‌تر شد و این درحالیست که مصرف کننده با همان قیمت قبلی شیرخشک را دریافت می‌کند و تغییر قیمتی برای مصرف کننده نداشته‌ایم.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم می‌توانند با ارایه کد ملی کودک به داروخانه و با ثبت کد ملی و استعلام شناسه رهگیری، شیرخشک را با قیمت قبلی و تا سقف ۱۰ قوطی در ماه به صورت یارانه‌ای دریافت کنند.

اسماعیلی در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم گفت: در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم با اصلاح سیاست‌های ارزی مجددا از تولید کننده این حوزه حمایت شد و مردم با مراجعه به داروخانه و ارایه نسخه پزشک و کد ملی فرزندشان می‌توانند شیرخشک را با قیمت قبلی دریافت کنند. در این حوزه نیز آمار تامین و توزیع کاملا پایدار است.