ایوند از مرز ۲۰ هزار رویداد گذشت

Roozno | پایگاه خبری تحلیلی روزنو

به روز شده در: ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۱
کد خبر: 13961018275344981
تاریخ انتشار: 23 دی 1396 - 11:30
ایوند به عنوان سامانه‌ی اطلاع‌رسانی و ثبت‌نام آنلاین رویداد، استارتاپی ست که از مهرماه ۱۳۹۴ شروع به کار کرده است. این سامانه تاکنون توانسته است با برگزارکنندگان بیش از 20 هزار رویداد در اطلاع‌رسانی و فروش بلیت رویدادشان همراهی و در مجموع 80 میلیارد ریال را بین برگزارکنندگان توزیع کند.
ImageAlt

ایوند به عنوان سامانه‌ی اطلاع‌رسانی و ثبت‌نام آنلاین رویداد، استارتاپی است که از مهرماه ۱۳۹۴ به عنوان یک شرکت دانش بنیان شروع به کار کرد. این سامانه با هدف تسهیل فرآیند اطلاع رسانی و ثبت نام رویدادها برای برگزارکنندگان شکل گرفته و تاکنون توانسته با برگزارکنندگان بیش از 20 هزار رویداد در اطلاع‌رسانی و فروش بلیت رویدادشان همراهی و در مجموع 80 میلیارد ریال را بین برگزارکنندگان توزیع کند.

در سال اول فعالیت ایوند، رویدادها اغلب در زمینه‌ی کارآفرینی و مدیریت بودند؛ ولی در حال حاضر رویدادها با موضوعات متنوعتری در این سامانه عرضه می‌شود. از دسته بندی‌های تازه و پرمخاطب می‌توان به دسته رویدادهای سرگرمی، فرهنگی هنری و توسعه فردی نیز اشاره کرد. تا به حال بیش از 800 هزار شرکت کننده برای حضور در این رویدادها ثبت نام کرده‌اند.

نکته‌ی جالب توجه این‌ است که ایوند رشد فزاینده‌ای را در ماه‌های اخیر تجربه کرده است، به‌طوری‌که نصف میزان فروش یادشده، تنها در 10 ماه گذشته اتفاق افتاده است. این رشد نمایانگر این موضوع است که در جامعه نیاز به سامانه ای وجود داشته که از طریق آن بتوان به راحتی معرفی و اطلاع رسانی رویدادها را انجام داد و شرکت کننده هم به آسانی ثبت نام آنلاین رویداد را در بستری مطمئن تجربه کند.

فروش بیش از یک میلیارد و دویست میلیون ریالی یک رویداد

پرفروش‌ترین رویداد ماه‌های اخیر ایوند، کنفرانسی در آذرماه بود که توانست با استفاده از ابزار تبلیغاتی ایوند به فروش یک میلیارد و دویست میلیون ریالی دست پیدا کند. بر اساس آمار ایوند، بیشترین استقبال از اطلاع‌رسانی و فروش آنلاین بلیت به ترتیب در استان‌های تهران، اصفهان، خراسان رضوی و فارس بوده است.

ایوند همراه شرکت‌کنندگان

از سوی دیگر این مزیت برای شرکت‌کنندگان ایجاد شده است که از طریق ایوند رویدادها و همایش‌های جدید را کشف کنند و با دنبال کردن موضوعات و نیز برگزارکنندگان محبوب خود همیشه در جریان کنفرانس‌ها، همایش‌ها، کارگاه‌ها و دوره‌های مرتبط با علاقه‌مندی‌های خود باشند.

ایوند به صورت مستقیم برای 18 نفر کارآفرینی کرده است و مفتخر است که توانسته با سامانه‌ی مدرن خود به افراد برگزارکننده و شرکت‌کننده و فعالان صنعت رویداد کمک کند تا با توسعه‌ی مهارت‌های فردی و گروهی، به سمت جامعه‌ای بهتر قدم برداریم.



انتشار محتوا:اخبار رسمی
کد خبر: ۶۱۶۵۴۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۳
سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

با کدملی شیرخشک یارانه‌ای بگیرید

سخنگوی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور، از تولید و فروش ۶۸میلیون و ۵۰۰هزار قوطی شیرخشک رگولار (شیرخشک معمولی) در سال گذشته خبر داد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، سجاد اسماعیلی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار از رشد حدود ۱۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بوده، گفت: به طوری که در سال گذشته با وجود برخی مشکلات در تامین ارز شیرخشک در ماه‌های ابتدایی سال، اما با گشایش‌های ارزی و رفع مشکلات تولید، در مجموع ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک رگولار تامین و توزیع شد.

ایسنا نوشت: وی ادامه داد: این درحالیست که در سال ۱۴۰۱ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار ۶۰ میلیون و ۶۰۰هزار قوطی و در سال ۱۴۰۰ نیز ۵۵ میلیون و ۶۰۰هزار عدد بوده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره کمبود مقطعی شیرخشک‌های رگولار از مرداد تا مهرماه سال گذشته به دلیل اختلال در روند تامین ارز، توضیح داد: اما نهایتا با رفع مشکلات، توانستیم در آبان، آذر، دی و بهمن ماه کمبودها را جبران کنیم و در مجموع با حمایت از تولیدکنندگان داخلی، هم تامین شیرخشک و هم توزیع آن افزایش یافت؛ به گونه‌ای که آمار توزیع به ماهی ۱۲ میلیون قوطی نیز رسید؛ در حالی که روند در سال قبل از آن طوری بود که ماهیانه بین ۵ میلیون تا ۵میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک توزیع می‌شد.

وی ادامه داد: اکنون وضعیت تولید و توزیع به حد تعادل رسیده، مشکلی در تامین شیرخشک‌های رگولار در برندهای مختلف نداریم و انواع شیرخشک در کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین داروخانه‌های کشور به میزان کافی موجود است و گزارشی هم از کمبود در استان‌های مختلف بابت شیرخشک‌های رگولار نداشته‌ایم.

اسماعیلی همچنین به اصلاح سیاست‌های ارزی شیرخشک در جهت حمایت از تولید کنندگان نیز اشاره کرد و گفت: به این ترتیب قیمت شیرخشک به قیمت واقعی آن نزدیک‌تر شد و این درحالیست که مصرف کننده با همان قیمت قبلی شیرخشک را دریافت می‌کند و تغییر قیمتی برای مصرف کننده نداشته‌ایم.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم می‌توانند با ارایه کد ملی کودک به داروخانه و با ثبت کد ملی و استعلام شناسه رهگیری، شیرخشک را با قیمت قبلی و تا سقف ۱۰ قوطی در ماه به صورت یارانه‌ای دریافت کنند.

اسماعیلی در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم گفت: در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم با اصلاح سیاست‌های ارزی مجددا از تولید کننده این حوزه حمایت شد و مردم با مراجعه به داروخانه و ارایه نسخه پزشک و کد ملی فرزندشان می‌توانند شیرخشک را با قیمت قبلی دریافت کنند. در این حوزه نیز آمار تامین و توزیع کاملا پایدار است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

نظر شما
نظراتی كه حاوی توهین و مغایر قوانین کشور باشد منتشر نمی شود
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
نام:
ایمیل:
* نظر:
عکس روز
خبر های روز