بازدید شهردار تهران و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از دیجی‌کالا

Roozno | پایگاه خبری تحلیلی روزنو

به روز شده در: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۱
کد خبر: 13961007273671500
تاریخ انتشار: 9 دی 1396 - 10:10
محمد‌علی نجفی، شهردار تهران و سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، 6 دی‌ ماه از مرکز پردازش دیجی‌کالا واقع در شهرک دانش بازدید کردند.
ImageAlt

به گزارش روابط عمومی دیجی‌کالا، در این بازدید، حمید و سعید محمدی مدیران و مؤسسان دیجی‌کالا و سعید رحمانی رئیس هیئت مدیره دیجی‌کالا حضور داشتند و در مورد دستاوردها، اهداف و چشم‌انداز دیجی‌کالا توضیحاتی ارائه دادند.

حمید محمدی با اشاره به محبوبیت وب‌سایت دیجی‌کالا گفت: «به طور متوسط روزانه بیش از 2 میلیون کاربر از دیجی‌کالا بازدید می‌کنند و  دیجی‌کالا از پربازدیدترین وبسایت‌های کشور است.» 
مدیرعامل دیجی‌کالا از راه‌اندازی موفقیت‌آمیز و رشد پرشتاب «مرکز فروشندگان» دیجی‌کالا خبر داد. دیجی‌کالا امروز میزبان بیش از 4000 فروشنده و تولیدکننده در سراسر ایران است؛ فروشندگانی از سراسر ایران که کالاهای خود را برای فروش در دیجی‌کالا قرار می‌دهند و بسیاری از آن‌ها از این طریق توانسته‌اند به کسب و کار خود رونقی بی‌سابقه ببخشند.
یکی از دغدغه‌های دیجی‌کالا، حفاظت از محیط‌زیست و هوای پاک است. به گفته‌ی موسس دیجی‌کالا، فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا با کم کردن نیاز مردم به جابجایی در شهر برای انجام خرید، به میزان چشم‌گیری از انتشار گازهای آلاینده جلوگیری می‌کند و باعث صرفه‌جویی خیلی زیاد در مصرف سوخت می‌شود. دیجی‌کالا همچنین فعالیت‌های زیادی در حوزه‌ی مسئولیت‌های اجتماعی خود انجام داده و در شرایط مختلف، کمک به مردم مناطق زلزله‌زده، کودکان محروم و اقشار نیاز به حمایت را در دستور کار خود قرار داده است.
حمید محمدی در حضور سورنا ستاری و محمدعلی نجفی به کمپین ایران‌ ساخت اشاره کرد و از حمایت دیجی‌کالا از برندها و کالاهای ایرانی گفت. اکنون دیجی‌کالا عرضه‌کننده‌ی محصولات صدها برند ایرانی است و بدین طریق نقشی مهم در حمایت از کالای باکیفیت ایرانی ایفا می‌کند. هم‌اکنون بیش از ۵۰ هزار نوع کالای ساخت داخل در دیجی‌کالا فروخته می‌شود و از ابتدای سال ۹۵، بیش از ۱۰۰ هزار کالای صنایع دستی از این فروشگاه اینترنتی سفارش داده شده است. ۱۶۲ کارگاه صنایع دستی مورد حمایت دیجی‌کالا هستند و از این طریق به بازاری به وسعت کل ایران دسترسی دارند.
در ادامه به فروشگاه اینترنتی لباس دیجی‌استایل و فروشگاه کتاب الکترونیک فدیبو به عنوان زیرمجموعه‌های دیجی‌کالا اشاره شد و حمید محمدی از آینده‌ی دیجی‌کالا و چشم‌انداز حضور در کشورهای همسایه گفت. دیجی‌کالا قصد ورود به بازار کشورهای منطقه را دارد تا از این طریق بتواند بزرگترین تاثیر را در صادرات کالاهای ساخت ایران داشته باشد.
در بخش بعدی حمید محمدی به توسعه‌ی تکنولوژی های لبه در کشور اشاره کرد و افزود: در بخش تکنولوژی‌های نرم‌افزاری دیجی‌کالا بیش از 160 نفر از بهترین فارغ التحصیلان دانشگاه‌های معتبر کشور حضور دارند که با همت آن‌ها حوزه هایی مانند یادگیری ماشین و کلان داده‌ها در حال توسعه است. 
در نهایت مدیرعامل دیجی‌کالا چند درخواست مهم از دولت مطرح کرد تا از طریق برآورده شدن آن‌ها، کسب و کارهای آنلاین رونق بیشتری بگیرند. اولین درخواست، عزم جدی برای مبارزه با کالای قاچاق و پیگیری طرح‌هایی از قبیل رجیستری و اجرای کامل آن بود. یکی دیگر از درخواست‌های دیجی‌کالا از دولت، ایجاد کوریدرهای خاص صادرات و واردات ویژه تجارت الکترونیک بود تا بدین طریق مسیر بین‌المللی شدن شرکت‌هایی مانند دیجی کالا هموارتر شود. 
در پایان آقایان نجفی و ستاری به اتفاق هیئت همراه از بخش‌های مختلف مرکز پردازش دیجی‌کالا دیدن کردند. این مرکز با مساحت ۵۰ هزار متر مربع، ظرفیت انبار کردن ۴ میلیون کالا و ظرفیت پردازش۳۰۰ هزار کالا در روز، بزرگترین مرکز پردازش کالا در خاورمیانه و یکی از مدرن ترین مراکز پردازش کالا در جهان است. در بازدید از این مرکز، حمید محمدی گزارشی از موقعیت کنونی دیجی‌کالا و برنامه‌های آن ارائه داد. به گفته‌ی حمید محمدی: دیجی‌کالا امروز توانسته 2600 شغل مستقیم ایجاد کند و چشم‌انداز 3 ساله‌ی این شرکت، ایجاد 10.000 شغل مستقیم است. دیجی‌کالا از زمان تاسیس در سال ۱۳۸۵ تاکنون، به طور متوسط رشد سالیانه‌ی ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده است و مطابق پیش‌بینی‌ها ارزش آن تا سال آینده از یک میلیارد دلار عبور می‌کند. 
 



انتشار محتوا:اخبار رسمی
کد خبر: ۶۱۶۵۴۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۳
سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

با کدملی شیرخشک یارانه‌ای بگیرید

سخنگوی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور، از تولید و فروش ۶۸میلیون و ۵۰۰هزار قوطی شیرخشک رگولار (شیرخشک معمولی) در سال گذشته خبر داد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، سجاد اسماعیلی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار از رشد حدود ۱۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بوده، گفت: به طوری که در سال گذشته با وجود برخی مشکلات در تامین ارز شیرخشک در ماه‌های ابتدایی سال، اما با گشایش‌های ارزی و رفع مشکلات تولید، در مجموع ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک رگولار تامین و توزیع شد.

ایسنا نوشت: وی ادامه داد: این درحالیست که در سال ۱۴۰۱ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار ۶۰ میلیون و ۶۰۰هزار قوطی و در سال ۱۴۰۰ نیز ۵۵ میلیون و ۶۰۰هزار عدد بوده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره کمبود مقطعی شیرخشک‌های رگولار از مرداد تا مهرماه سال گذشته به دلیل اختلال در روند تامین ارز، توضیح داد: اما نهایتا با رفع مشکلات، توانستیم در آبان، آذر، دی و بهمن ماه کمبودها را جبران کنیم و در مجموع با حمایت از تولیدکنندگان داخلی، هم تامین شیرخشک و هم توزیع آن افزایش یافت؛ به گونه‌ای که آمار توزیع به ماهی ۱۲ میلیون قوطی نیز رسید؛ در حالی که روند در سال قبل از آن طوری بود که ماهیانه بین ۵ میلیون تا ۵میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک توزیع می‌شد.

وی ادامه داد: اکنون وضعیت تولید و توزیع به حد تعادل رسیده، مشکلی در تامین شیرخشک‌های رگولار در برندهای مختلف نداریم و انواع شیرخشک در کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین داروخانه‌های کشور به میزان کافی موجود است و گزارشی هم از کمبود در استان‌های مختلف بابت شیرخشک‌های رگولار نداشته‌ایم.

اسماعیلی همچنین به اصلاح سیاست‌های ارزی شیرخشک در جهت حمایت از تولید کنندگان نیز اشاره کرد و گفت: به این ترتیب قیمت شیرخشک به قیمت واقعی آن نزدیک‌تر شد و این درحالیست که مصرف کننده با همان قیمت قبلی شیرخشک را دریافت می‌کند و تغییر قیمتی برای مصرف کننده نداشته‌ایم.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم می‌توانند با ارایه کد ملی کودک به داروخانه و با ثبت کد ملی و استعلام شناسه رهگیری، شیرخشک را با قیمت قبلی و تا سقف ۱۰ قوطی در ماه به صورت یارانه‌ای دریافت کنند.

اسماعیلی در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم گفت: در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم با اصلاح سیاست‌های ارزی مجددا از تولید کننده این حوزه حمایت شد و مردم با مراجعه به داروخانه و ارایه نسخه پزشک و کد ملی فرزندشان می‌توانند شیرخشک را با قیمت قبلی دریافت کنند. در این حوزه نیز آمار تامین و توزیع کاملا پایدار است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

نظر شما
نظراتی كه حاوی توهین و مغایر قوانین کشور باشد منتشر نمی شود
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
نام:
ایمیل:
* نظر:
عکس روز
خبر های روز