جشن دهمین سالگرد فعالیت موسسه زبان آفاق

تاریخ انتشار: 16 دی 1396 - 15:32
موسسه زبان آفاق ، سالگردش را جشن گرفت
این جشن با محوریت بزرگداشت دهمین سال فعالیت موسسه زبان آفاق در تاریخ 30 آبان در سالن همایش‌های پژوهشکده‌ی فرهنگ و هنر و معماری و با حضور شخصیت‌های برتر برگزار شد. وبسایت جدید موسسه و دوره‌ی تخصصی ITC تربیت مدرس حرفه‌ای که از ابتدای دی ماه در این موسسه برگزار می‌شود در این مراسم رونمایی و معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی موسسه‌ی زبان آفاق، اسدالله بردبیشه، مدیرعامل مجموعه درباره برنامه‌ی دهمین سالگرد فعالیت این مجموعه گفت: موسسه‌ی زبان آفاق بعد از حدود یک دهه حضور فعال و مؤثر در زمینه ی  آموزش زبان انگلیسی و با مخاطبان بی‌شمار در این حوزه‌ هم‌اکنون به عنوان یک برند صاحب سبک در بازار شناخته می‌شود.
مدیرعامل موسسه زبان آفاق  با اشاره به چارچوب اجرایی این جشن گفت: این رویداد با شعار جشن بزرگداشت دهمین سال فعالیت موسسه زبان آفاق و با هدف رونمایی از وب سایت جدید موسسه و معرفی دوره ی تخصصی ITC  تربیت مدرس حرفه ای با حضور اساتید و پرسنل موسسه برگزار شد.

او تصریح کرد: ده سال فعالیت مستمر و مداوم در زمینه‌ی آموزش تخصصی زبان در کلیه مقاطع سنی با تمرکز بر گروه سنی کودک و نوجوان و تربیت و آموزش زبان آموزان ممتاز موسسه به عنوان مدرسان حرفه‌ای و ایجاد موقعیت شغلی برای آنها در این آموزشگاه به عنوان مدرس، سرمایه‌ی ارزشمندی برای خانواده‌ی آفاق است و ما تلاش کردیم  برای احترام به این همراهی ده ساله، با برگزاری تخصصی‌ترین دوره‌ی تربیت مدرس حرفه‌ای زبان و طراحی وب سایت رسمی موسسه در سالگرد ده سالگی آفاق، جهت ارتباط بهتر با زبان آموزان و والدین محترمشان قدمی شایسته در این مسیر برداریم.
علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با روابط عمومی موسسه‌ی زبان آفاق، به شماره 88974623 - 88978965 - 021-5148 تماس برقرار کنند.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

با کدملی شیرخشک یارانه‌ای بگیرید

سخنگوی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور، از تولید و فروش ۶۸میلیون و ۵۰۰هزار قوطی شیرخشک رگولار (شیرخشک معمولی) در سال گذشته خبر داد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، سجاد اسماعیلی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار از رشد حدود ۱۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بوده، گفت: به طوری که در سال گذشته با وجود برخی مشکلات در تامین ارز شیرخشک در ماه‌های ابتدایی سال، اما با گشایش‌های ارزی و رفع مشکلات تولید، در مجموع ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک رگولار تامین و توزیع شد.

ایسنا نوشت: وی ادامه داد: این درحالیست که در سال ۱۴۰۱ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار ۶۰ میلیون و ۶۰۰هزار قوطی و در سال ۱۴۰۰ نیز ۵۵ میلیون و ۶۰۰هزار عدد بوده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره کمبود مقطعی شیرخشک‌های رگولار از مرداد تا مهرماه سال گذشته به دلیل اختلال در روند تامین ارز، توضیح داد: اما نهایتا با رفع مشکلات، توانستیم در آبان، آذر، دی و بهمن ماه کمبودها را جبران کنیم و در مجموع با حمایت از تولیدکنندگان داخلی، هم تامین شیرخشک و هم توزیع آن افزایش یافت؛ به گونه‌ای که آمار توزیع به ماهی ۱۲ میلیون قوطی نیز رسید؛ در حالی که روند در سال قبل از آن طوری بود که ماهیانه بین ۵ میلیون تا ۵میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک توزیع می‌شد.

وی ادامه داد: اکنون وضعیت تولید و توزیع به حد تعادل رسیده، مشکلی در تامین شیرخشک‌های رگولار در برندهای مختلف نداریم و انواع شیرخشک در کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین داروخانه‌های کشور به میزان کافی موجود است و گزارشی هم از کمبود در استان‌های مختلف بابت شیرخشک‌های رگولار نداشته‌ایم.

اسماعیلی همچنین به اصلاح سیاست‌های ارزی شیرخشک در جهت حمایت از تولید کنندگان نیز اشاره کرد و گفت: به این ترتیب قیمت شیرخشک به قیمت واقعی آن نزدیک‌تر شد و این درحالیست که مصرف کننده با همان قیمت قبلی شیرخشک را دریافت می‌کند و تغییر قیمتی برای مصرف کننده نداشته‌ایم.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم می‌توانند با ارایه کد ملی کودک به داروخانه و با ثبت کد ملی و استعلام شناسه رهگیری، شیرخشک را با قیمت قبلی و تا سقف ۱۰ قوطی در ماه به صورت یارانه‌ای دریافت کنند.

اسماعیلی در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم گفت: در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم با اصلاح سیاست‌های ارزی مجددا از تولید کننده این حوزه حمایت شد و مردم با مراجعه به داروخانه و ارایه نسخه پزشک و کد ملی فرزندشان می‌توانند شیرخشک را با قیمت قبلی دریافت کنند. در این حوزه نیز آمار تامین و توزیع کاملا پایدار است.