یادگیری زبان های خارجی با معلم های خارجی (Native)

Roozno | پایگاه خبری تحلیلی روزنو

به روز شده در: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۰
کد خبر: 13960918270838022
تاریخ انتشار: 19 آذر 1396 - 11:5
انقلابی در سیستم زبان آموزی کشور:
اُتیچر استارتاپی است که برای اولین بار در کشور شرایطی را فراهم کرده است که ایرانیان می‌توانند زبان دوم مورد علاقه خود را از معلم زبان‌های خارجی به صورت آنلاین و کاملا زنده فرا بگیرند. اکثر این معلم‌ها ساکن کشورهای اروپایی، انگلیس و آمریکایی هستند.
ImageAlt

مهارت در زبان خارجی یکی از مهم‌ترین مزیت‌ها در رزومه‌ کاری و تحصیلی افراد محسوب شود. در این میان هماهنگ با تقاضای ایجاد شده، موسسات آموزش زبان در حجم وسیعی در کشور شروع به فعالیت کرده‌اند. با این حال، اثربخشی این موسسات چندان محسوس نیست و به‌رغم گذراندن دوره‌های طولانی مدت، همچنان زبان‌آموزان در کسب مهارت لازم، عموما کم توان هستند. اولین سوالی که اغلب این موسسات از زبان‌آموزان به‌منظور تحریک انگیزه پیوستنشان به آموزشگاه خود مطرح می‌کنند، این پرسش است که "تاکنون چقدر از دوره‌های آموزشی، نرم‌افزار، پک‌های آموزشی و.. استفاده کرده‌اید؟" این سوال می‌تواند دلیلی بر لزوم بازنگری در رویه‌های آموزشی باشد.

در یک ابتکار جدید، استارت آپی تحت عنوان اُتیچر "O-Teacher" با رویه‌ای نوین قدم در مسیر آموزش زبان گذاشته است. سازوکار طراحی شده در این استارت‌آپ ضمن کاهش هزینه‌های زبان‌آموزان، از مدرسان بومی کشورهای خارجی همچون انگلیس، آمریکا، آفریقا، استرالیا، آلمان و ... برای آموزش انواع زبان‌ها استفاده می‌کند. زبان‌آموزان می‌توانند با مراجعه به سایت "O-Teacher" به سادگی خرید کالا از یک سایت، معلم مورد نظر خود را بر اساس فاکتورهای مختلف مانند فیلم کوتاه معرفی استاد، رزومه استاد، بازخورد سایر زبان‌آموزان و ... انتخاب کرده و بر اساس تقویم آموزشی در 24 ساعت شبانه‌روز و هفت روز هفته، با معلم خود به صورت آنلاین ( کاملآ زنده) مشغول یادگیری شوند.

حل مشکلاتی مانند حذف هزینه‌های رفت و آمد، غلبه بر محدودیت زمان برای افراد شاغل یا کسانی که به هر دلیل امکان حضور فیزیکی در کلاس ندارند و نیز هزینه‌های بسیار پایین تر "O-Teacher" نسبت به معلم زبان خصوصی از نوآوری‌های این استارت‌آپ است. علاوه بر این، مدرسان بومی (Native) برای زبان آموزانی که قصد مهاجرت به سایر کشورها را دارند، به دلیل حضور در کشور میزبان دید بهتری نسبت به شرایط زبانی آن کشور دارند، لذا آن‌ها به‌گونه‌ای زبان را آموزش می‌دهند که گویی می‌خواهند شما را برای حضور در کشور میزبان آماده سازند. شاید بتوان این رویکرد را انقلابی در سیستم آموزش زبان در کشور قلمداد کرد.

این استارتاپ پیشنهادات ویژه‌ای را نیز برای کاربران جدید خود در نظر گرفته است. همچنین برای رزرو جلسه اول رایگان می‌توانید روی اینجا کلیک کرده و کلاس خود را با یکی از اساتید بومی برگزار کنید.



انتشار محتوا:اخبار رسمی
کد خبر: ۶۱۶۵۴۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۳
سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

با کدملی شیرخشک یارانه‌ای بگیرید

سخنگوی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور، از تولید و فروش ۶۸میلیون و ۵۰۰هزار قوطی شیرخشک رگولار (شیرخشک معمولی) در سال گذشته خبر داد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، سجاد اسماعیلی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار از رشد حدود ۱۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بوده، گفت: به طوری که در سال گذشته با وجود برخی مشکلات در تامین ارز شیرخشک در ماه‌های ابتدایی سال، اما با گشایش‌های ارزی و رفع مشکلات تولید، در مجموع ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک رگولار تامین و توزیع شد.

ایسنا نوشت: وی ادامه داد: این درحالیست که در سال ۱۴۰۱ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار ۶۰ میلیون و ۶۰۰هزار قوطی و در سال ۱۴۰۰ نیز ۵۵ میلیون و ۶۰۰هزار عدد بوده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره کمبود مقطعی شیرخشک‌های رگولار از مرداد تا مهرماه سال گذشته به دلیل اختلال در روند تامین ارز، توضیح داد: اما نهایتا با رفع مشکلات، توانستیم در آبان، آذر، دی و بهمن ماه کمبودها را جبران کنیم و در مجموع با حمایت از تولیدکنندگان داخلی، هم تامین شیرخشک و هم توزیع آن افزایش یافت؛ به گونه‌ای که آمار توزیع به ماهی ۱۲ میلیون قوطی نیز رسید؛ در حالی که روند در سال قبل از آن طوری بود که ماهیانه بین ۵ میلیون تا ۵میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک توزیع می‌شد.

وی ادامه داد: اکنون وضعیت تولید و توزیع به حد تعادل رسیده، مشکلی در تامین شیرخشک‌های رگولار در برندهای مختلف نداریم و انواع شیرخشک در کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین داروخانه‌های کشور به میزان کافی موجود است و گزارشی هم از کمبود در استان‌های مختلف بابت شیرخشک‌های رگولار نداشته‌ایم.

اسماعیلی همچنین به اصلاح سیاست‌های ارزی شیرخشک در جهت حمایت از تولید کنندگان نیز اشاره کرد و گفت: به این ترتیب قیمت شیرخشک به قیمت واقعی آن نزدیک‌تر شد و این درحالیست که مصرف کننده با همان قیمت قبلی شیرخشک را دریافت می‌کند و تغییر قیمتی برای مصرف کننده نداشته‌ایم.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم می‌توانند با ارایه کد ملی کودک به داروخانه و با ثبت کد ملی و استعلام شناسه رهگیری، شیرخشک را با قیمت قبلی و تا سقف ۱۰ قوطی در ماه به صورت یارانه‌ای دریافت کنند.

اسماعیلی در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم گفت: در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم با اصلاح سیاست‌های ارزی مجددا از تولید کننده این حوزه حمایت شد و مردم با مراجعه به داروخانه و ارایه نسخه پزشک و کد ملی فرزندشان می‌توانند شیرخشک را با قیمت قبلی دریافت کنند. در این حوزه نیز آمار تامین و توزیع کاملا پایدار است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

نظر شما
نظراتی كه حاوی توهین و مغایر قوانین کشور باشد منتشر نمی شود
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
نام:
ایمیل:
* نظر:
عکس روز
خبر های روز