مجوز بازارگاه الکترونیک حمل و نقل کالا برای استارتاپ آسان بار صادر شد

Roozno | پایگاه خبری تحلیلی روزنو

به روز شده در: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۰
کد خبر: 13960913270377505
تاریخ انتشار: 18 آذر 1396 - 14:35
شرکت آسان بار که در ماه گذشته با رونمایی از نسخۀ صادراتی اپلیکیشن خود به نام «فریت گرام» در کانادا، به عنوان اولین استارتاپ صادراتی ایران، سر و صدای زیادی در یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی رسانه‌های دیجیتال به پا کرد، هفته گذشته موفق به دریافت مجوز بازارگاه الکترونیک حمل و نقل کالا شد.
ImageAlt

بازارگاه الکترونیک یا E-Marketplace بستری آنلاین برای تعامل، مذاکره و انجام معامله بین ارائه‌دهندگان و متقاضیان خدمات حمل و نقل جاده‌ای کالا است که ضوابط مربوط به فعالیت این بازارگاه‌های حمل‌و‌نقل کالا، از سوی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور ابلاغ شده است.

محمد حسینی، مدیر عامل شرکت آسان بار، با بیان اینکه بازارگاه‌های الکترونیکی با هدف ضابطه‌مند شدن بخش خصوصی در حوزه فعالیت کسب و کارهای اینترنتی در حمل ‌و نقل کالا، افزایش کیفیت خدمات و برقراری ارتباط بهتر و سریع‌تر به چنین خدماتی راه‌اندازی شده‌اند، گفت: درایت مسئولین سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کل کشور در این زمینه به یقین قابل تقدیر است که بسیار خوب و قانون مند در جهت حمایت از استارتاپ های حمل ونقل کالا قدم برداشته اند و خوشبختانه، با توجه به کیفیت بالای خدمات شرکت آسان بار، مجوز بازارگاه الکترونیک حمل کالا به آسانی و بدون هیچ مشکلی برای آسان بار صادر گردید و هم اکنون، شرکت آسان بار جزو اولین استارتاپ‌هایی است که موفق به دریافت چنین مجوزی از سوی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور شده است.

وی در ادامه افزود: آسان بار هم اکنون، به عنوان فعال ترین و به روز ترین بازارگاه حمل و نقل الکترونیک بار در کشور شناخته شده و روزانه بیش از 1000 بار در این سیستم توسط شرکتهای حمل و نقل اعلام می شود و به یقین همین مسئله باعث تمایز آسان بار از دیگر رقبا شده است .

مدیر عامل شرکت آسان بار در ادامه با تاکید بر مزایای مجوز بازارگاه الکترونیک حمل و نقل کالا اضافه کرد که آسان بار با ایجاد یک پل ارتباطی قوی بین باربری ها و راننده ها توانسته است علاوه‌ بر آسان سازی روند حمل بار، میزان درآمد رانندگان را نیز به طرز چشم‌گیری افزایش دهد.

به گفته حسینی، با توجه به دریافت مجوز بازارگاه الکترونیک حمل و نقل کالا و آغاز فعالیت بین‌المللی این مجموعه، آسان بار از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان یکی از ده استارتاپ برتر ایرانی برای شرکت در نمایشگاه باکوتل 2017 در کشور آذربایجان انتخاب شده تا با حمایت کامل این وزارتخانه در این نمایشگاه شرکت کند.

نمایشگاه باکوتل، از مهم‌ترین رویدادهای مهم در صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات منطقه قفقاز است که امسال برای بیست و سومین سال در شهر باکوی آذربایجان برگزار می‌شود.



انتشار محتوا:اخبار رسمی
کد خبر: ۶۱۶۵۴۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۳
سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

با کدملی شیرخشک یارانه‌ای بگیرید

سخنگوی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور، از تولید و فروش ۶۸میلیون و ۵۰۰هزار قوطی شیرخشک رگولار (شیرخشک معمولی) در سال گذشته خبر داد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، سجاد اسماعیلی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار از رشد حدود ۱۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بوده، گفت: به طوری که در سال گذشته با وجود برخی مشکلات در تامین ارز شیرخشک در ماه‌های ابتدایی سال، اما با گشایش‌های ارزی و رفع مشکلات تولید، در مجموع ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک رگولار تامین و توزیع شد.

ایسنا نوشت: وی ادامه داد: این درحالیست که در سال ۱۴۰۱ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار ۶۰ میلیون و ۶۰۰هزار قوطی و در سال ۱۴۰۰ نیز ۵۵ میلیون و ۶۰۰هزار عدد بوده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره کمبود مقطعی شیرخشک‌های رگولار از مرداد تا مهرماه سال گذشته به دلیل اختلال در روند تامین ارز، توضیح داد: اما نهایتا با رفع مشکلات، توانستیم در آبان، آذر، دی و بهمن ماه کمبودها را جبران کنیم و در مجموع با حمایت از تولیدکنندگان داخلی، هم تامین شیرخشک و هم توزیع آن افزایش یافت؛ به گونه‌ای که آمار توزیع به ماهی ۱۲ میلیون قوطی نیز رسید؛ در حالی که روند در سال قبل از آن طوری بود که ماهیانه بین ۵ میلیون تا ۵میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک توزیع می‌شد.

وی ادامه داد: اکنون وضعیت تولید و توزیع به حد تعادل رسیده، مشکلی در تامین شیرخشک‌های رگولار در برندهای مختلف نداریم و انواع شیرخشک در کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین داروخانه‌های کشور به میزان کافی موجود است و گزارشی هم از کمبود در استان‌های مختلف بابت شیرخشک‌های رگولار نداشته‌ایم.

اسماعیلی همچنین به اصلاح سیاست‌های ارزی شیرخشک در جهت حمایت از تولید کنندگان نیز اشاره کرد و گفت: به این ترتیب قیمت شیرخشک به قیمت واقعی آن نزدیک‌تر شد و این درحالیست که مصرف کننده با همان قیمت قبلی شیرخشک را دریافت می‌کند و تغییر قیمتی برای مصرف کننده نداشته‌ایم.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم می‌توانند با ارایه کد ملی کودک به داروخانه و با ثبت کد ملی و استعلام شناسه رهگیری، شیرخشک را با قیمت قبلی و تا سقف ۱۰ قوطی در ماه به صورت یارانه‌ای دریافت کنند.

اسماعیلی در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم گفت: در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم با اصلاح سیاست‌های ارزی مجددا از تولید کننده این حوزه حمایت شد و مردم با مراجعه به داروخانه و ارایه نسخه پزشک و کد ملی فرزندشان می‌توانند شیرخشک را با قیمت قبلی دریافت کنند. در این حوزه نیز آمار تامین و توزیع کاملا پایدار است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

نظر شما
نظراتی كه حاوی توهین و مغایر قوانین کشور باشد منتشر نمی شود
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
نام:
ایمیل:
* نظر:
عکس روز
خبر های روز