هتل بین المللی قصر طلایی مشهد فراخوان «از ایده تا اجرا» برگزار می‌کند

تاریخ انتشار: 8 آذر 1396 - 15:30
هتل بین المللی قصر طلایی مشهد با هدف توسعه‌ی فناوری، حمایت از ایده‌پردازی و کاربردی کردن طرح‌ها و پژوهش‌های اجرایی از شرکت‌های دانش بنیان، استارت‌آپ‌ها و صاحبان ایده‌های برتر در حوزه‌ی گردشگری دعوت به همکاری می‌کند.

به گزارش روابط عمومی‌ هتل بین‌المللی قصر طلایی مشهد؛ این هتل با برخورداری از مدیریت مدبرانه، ظرفیت‌ها و امکانات مناسب و نیز بهره‌گیری از نظرات اساتید و نخبگان حوزه‌ی گردشگری توانسته است گامی‌ موثر در جهت پویندگی و بالندگی طرح‌ها و ایده‌های کاربردی بردارد و با ساماندهی بهینه‌ی فضای نوآوری و کسب و کار، نیروی انسانی خلاق و کارآمد را در جهت رشد و سودآوری هدایت کند.

هتل بین‌المللی قصر طلایی مشهد بعنوان هتل برتر ملی کشور در سال جاری و نیز دارنده‌ی عالی‌ترین نشان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان؛ این بار درصدد است در مسیر فناوری‌های نوین و موازی با روند رشد و توسعه‌ی  جهانی از تمامی‌ قابلیت‌های موجود و امکانات خود در راستای ارتقای صنعت گردشگری بهره‌گیرد.

لذا آکادمی‌ هتلداری هتل بین‌المللی قصر طلایی در نظر دارد تا با فراهم کردن بستر کاری مناسب، مشارکت و سرمایه‌گذاری به عملیاتی شدن طرح‌های تحقیقاتی بیش از پیش کمک کند و شرکت‌های دانش بنیان، استارت‌آپ‌ها و صاحبان ایده‌های برتر در حوزه‌ی گردشگری را مورد حمایت خود قرار دهد.

طرح‌ها توسط کمیته‌ی داوری متشکل از اساتید و کارشناسان حوزه‌ی گردشگری مورد بررسی قرار گرفته و در جهت جلب نظر سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، با این سازمان مکاتبه خواهد شد. متقاضیان می‌توانند با ثبت نام در سایت هتل بین‌المللی قصر طلایی مشهد و ارسال خلاصه‌ای از طرح خود تا پایان سال جاری در این فراخوان عمومی‌ شرکت کنند.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با آکادمی‌ هتلداری هتل بین‌المللی قصر طلایی به شماره ۰۵۱۳۸۰۳۸ تماس بگیرند و یا به نشانی مشهد، میدان بسیج، بین امام رضای ۳۴ و ۳۶، هتل بین‌المللی قصر طلایی مراجعه کنند.

در نامه معاونت صنایع عمومی وزارت صمت هم آمده بود: پیرو نامه شماره ۲۳۱۰۱۲۵ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۱ در خصوص حذف تخصیص ارز نیمایی از پارچه‌های رومبلی پارچه رویه و پرده‌ای تحت ردیف تعرفه‌های ۶۰۰۱۲۲۰۰، ۶۰۰۱۹۲۰۰، ۶۰۰۵۳۵۰۰، ۶۰۰۵۳۶۰۰، ۶۰۵۳۷۰۰، ۶۰۰۵۳۸۰۰ و ۶۰۰۵۳۹۰۰ به استحضار می‌رساند.

ارز نیمایی پارچه حذف شد

طبق ابلاغیه سازمان توسعه تجارت ایران، ارز نیمایی از چند ردیف تعرفه پارچه‌های رومبلی و پارچه‌های رویه و پرده‌ای وارداتی حذف شد.

به گزارش مهر، سازمان توسعه تجارت ایران در بخشنامه‌ای موضوع حذف ارز نیمایی از ۷ ردیف تعرفه پارچه را ابلاغ کرد.

در این بخشنامه آمده است: به پیوست تصویر نامه شماره ۲۳۴۹۱۷۲ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۶ معاونت صنایع عمومی در خصوص حذف ارز نیمایی ۷ ردیف تعرفه ارسال می‌گردد. خواهشمند است دستور فرمائید طبق نامه معاونت مذکور محل تأمین ارز نیمایی به طور کلی از پارچه‌های رومبلی پارچه رویه و پرده‌ای ذیل ردیف تعرفه‌های ۶۰۰۵۳۸۰۰، ۶۰۰۵۳۷۰۰، ۶۰۰۵۳۶۰۰، ۶۰۰۵۳۵۰۰، ۶۰۰۱۹۲۰۰، ۶۰۰۱۲۲۰۰ و ۶۰۰۵۳۹۰۰ حذف گردد

با توجه به درخواست حذف ارز نیمایی کالا‌های مورد اشاره برای مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی و نظر به موافقت اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران طی نامه شماره ۱۴۰۲۳۳۵۲ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۳ خواهشمند است دستور فرمائید تا ردیف تعرفه‌های فوق‌الاشاره علاوه بر مناطق آزاد شامل سرزمین اصلی نیز شده و به طور کلی از شمول دریافت ارز نیمایی خارج گردد لذا مراتب جهت اقدام لازم و اعلام نتیجه ارسال می‌گردد.

برچسب ها: پارچه ، ارز نیمایی