روشنایی بیشتر در عین مصرف کمتر در صفحه نمایش HUAWEI Mate 10 با RGBW

Roozno | پایگاه خبری تحلیلی روزنو

به روز شده در: ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۳
کد خبر: 13960804265656679
تاریخ انتشار: 7 آبان 1396 - 9:29
تکنولوژی RGBW در صفحه نمایش FullView گوشی HUAWEI Mate 10
گوشی‌های پرچم‌دار جدید Huawei در سری Mate 10 در مدل‌های مختلفی عرضه شده است که شامل Mate 10،Mate 10 Pro و PORSCHE DESIGN Mate 10است. هوآوی با معرفی گوشی‌های سری Mate 10 از تکنولوژی‌هایی در این مدل‌ها رونمایی کرد که تاکنون نظیر آنها در گوشی‌های پرچم‌دار شرکت‌های دیگر مشاهده نشده بود.
ImageAlt

هوش مصنوعی یا AI در صدر این نوآوری‌ها در این سری جدید از Mate شرکت هوآوی جای دارد که موجب توانمندی‌هایی در بخش‌های مختلف گوشی شده است. علاوه بر این، در بخش‌های دیگر گوشی Mate 10 هم نوآوری‌هایی وجود دارد که کارایی این گوشی را دو چندان نموده است. به عنوان نمونه صفحه نمایشی که در Mate 10 به کار گرفته شده است از تکنولوژی RGBW بهره‌مند است.

 

صفحه نمایش یکی از اجزایی در گوشی‌های هوشمند است که مصرف انرژی بالایی دارد به خصوص در گوشی‌هایی که صفحه نمایش آنها از 5 اینچ بزرگ‌تر است، این نکته بسیار قابل توجه‌تر خواهد بود. هوآوی در گوشی مدل Mate 10 در این سری، از مانیتوری با اندازه 5.9 اینچ بهره‌گرفته است که از رزولوشن 2K یا 2560 در 1440 پیکسل بهره‌می‌برد و FullView است؛ به این معنا که لبه‌های مانیتور با لبه‌های کنار گوشی هم سطح و بدون حاشیه است. چنین تراکم پیکسل بالایی برای یک صفحه نمایش FullView در حالت عادی باید مصرف انرژی زیادی در گوشی داشته باشد ولی هوآوی در صفحه‌ی نمایش Mate 10 از تکنولوژی خاصی بهره‌گرفته است که با وجود تراکم پیکسل بالا، مصرف انرژی به نحو قابل توجهی کاهش یافته است. 

 

پیکسل‌های صفحه نمایش‌های عادی از سه رنگ قرمز، سبز و آبی یا همان RGB بهره‌مند هستند و همه‌ی رنگ‌هایی که شما روی گوشی می‌بینید را با ترکیب متفاوت این سه رنگ در هر پیکسل مانیتور می‌سازند. مثلاً برای ساختن رنگ سفید، هر رنگ روی پیکسل‌های صفحه نمایش باید با شدت زیادی روشن باشند تا رنگ سفید روی پیکسل ساخته شود و این امر یکی از عواملی است که مصرف انرژی صفحه نمایش را در نمایش رنگ سفید بالا می‌برد. رنگ سفید رنگ پرکاربردی در گوشی هوشمند است؛ چرا که پس زمینه صفحات وب و شبکه‌های اجتماعی عموماً سفید هستند. به همین دلیل در مانیتورهای عادی که فقط از رنگ‌های RGB برخوردار هستند، مصرف انرژی در هنگام مرور صفحات وب بسیار بیشتر می‌شود.

 

هوآوی برای حل این مشکل علاوه بر سه رنگ قرمز، سبز و آبی، یک رنگ دیگر یعنی سفید را هم به پیکسل‌های صفحه نمایش Mate 10 اضافه کرده است. به همین دلیل پیکسل‌های این صفحه نمایش RGBW هستند. به این ترتیب برای نمایش رنگ سفید روی گوشی به جای روشن شدن هر سه رنگ RGB، بیشتر بار بر عهده‌ی رنگ سفید یا همان (White) است. با این راهکار مصرف انرژی صفحه نمایش Mate 10 در مقایسه با رقبای دیگر که از این تکنولوژی بهره‌مند نیستند، پایین‌تر آمده است.

 

این تکنولوژی علاوه بر مصرف انرژی، بر شدت روشنایی صفحه نمایش گوشی هم تاثیر گذار است؛ چرا که رنگ مجزای سفید در پیکسل صفحه نمایش موجب می‌شود که شدت روشنایی صفحه نمایش در این گوشی به 730nits یعنی حدود 30 درصد بیشتر از رقبا شود. این امر به صورت کلی و به خصوص در زیر نور مستقیم خورشید موجب می‌شود مانیتور بسیار شفاف‌تر به نظر برسد.

مثلاً در مقایسه با آیفون 8‌پلاس، با وجودی که مصرف انرژی صفحه نمایش Mate 10 به میزان 14 درصد کمتر است، روشنایی صفحه نمایش 30 درصد بیشتر است. به این ترتیب هوآوی با تکنولوژِی RGBW در صفحه نمایش Mate 10 هم توانسته است روشنایی و کیفیت را بالا ببرد و هم‌ مصرف انرژی را کم کند؛  این درحالی است که این صفحه نمایش از رزولوشن قابل توجه 2K بهره‌مند است.



انتشار محتوا:اخبار رسمی
کد خبر: ۶۱۶۵۴۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۳
سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

با کدملی شیرخشک یارانه‌ای بگیرید

سخنگوی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور، از تولید و فروش ۶۸میلیون و ۵۰۰هزار قوطی شیرخشک رگولار (شیرخشک معمولی) در سال گذشته خبر داد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، سجاد اسماعیلی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار از رشد حدود ۱۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بوده، گفت: به طوری که در سال گذشته با وجود برخی مشکلات در تامین ارز شیرخشک در ماه‌های ابتدایی سال، اما با گشایش‌های ارزی و رفع مشکلات تولید، در مجموع ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک رگولار تامین و توزیع شد.

ایسنا نوشت: وی ادامه داد: این درحالیست که در سال ۱۴۰۱ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار ۶۰ میلیون و ۶۰۰هزار قوطی و در سال ۱۴۰۰ نیز ۵۵ میلیون و ۶۰۰هزار عدد بوده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره کمبود مقطعی شیرخشک‌های رگولار از مرداد تا مهرماه سال گذشته به دلیل اختلال در روند تامین ارز، توضیح داد: اما نهایتا با رفع مشکلات، توانستیم در آبان، آذر، دی و بهمن ماه کمبودها را جبران کنیم و در مجموع با حمایت از تولیدکنندگان داخلی، هم تامین شیرخشک و هم توزیع آن افزایش یافت؛ به گونه‌ای که آمار توزیع به ماهی ۱۲ میلیون قوطی نیز رسید؛ در حالی که روند در سال قبل از آن طوری بود که ماهیانه بین ۵ میلیون تا ۵میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک توزیع می‌شد.

وی ادامه داد: اکنون وضعیت تولید و توزیع به حد تعادل رسیده، مشکلی در تامین شیرخشک‌های رگولار در برندهای مختلف نداریم و انواع شیرخشک در کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین داروخانه‌های کشور به میزان کافی موجود است و گزارشی هم از کمبود در استان‌های مختلف بابت شیرخشک‌های رگولار نداشته‌ایم.

اسماعیلی همچنین به اصلاح سیاست‌های ارزی شیرخشک در جهت حمایت از تولید کنندگان نیز اشاره کرد و گفت: به این ترتیب قیمت شیرخشک به قیمت واقعی آن نزدیک‌تر شد و این درحالیست که مصرف کننده با همان قیمت قبلی شیرخشک را دریافت می‌کند و تغییر قیمتی برای مصرف کننده نداشته‌ایم.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم می‌توانند با ارایه کد ملی کودک به داروخانه و با ثبت کد ملی و استعلام شناسه رهگیری، شیرخشک را با قیمت قبلی و تا سقف ۱۰ قوطی در ماه به صورت یارانه‌ای دریافت کنند.

اسماعیلی در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم گفت: در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم با اصلاح سیاست‌های ارزی مجددا از تولید کننده این حوزه حمایت شد و مردم با مراجعه به داروخانه و ارایه نسخه پزشک و کد ملی فرزندشان می‌توانند شیرخشک را با قیمت قبلی دریافت کنند. در این حوزه نیز آمار تامین و توزیع کاملا پایدار است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

نظر شما
نظراتی كه حاوی توهین و مغایر قوانین کشور باشد منتشر نمی شود
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
نام:
ایمیل:
* نظر:
عکس روز
خبر های روز