بزرگترین رویداد بین‌المللی قهوه در ایران

Roozno | پایگاه خبری تحلیلی روزنو

به روز شده در: ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۲
کد خبر: 13960605259197547
تاریخ انتشار: 5 شهریور 1396 - 17:12
از 7 تا 10 شهریورماه در بوستان گفتگو برگزار می‌شود:
نمایشگاه و جشنواره بین‌المللی قهوه ایران 2017 با حضور برترین باریستاها و متخصصین قهوه جهان و برندهای مطرح جهانی، از 7 تا 10 شهریورماه 1396 از ساعت 15 الی 21 در بوستان گفتگوی تهران برگزار می‌شود.
ImageAlt

به گزارش دبیرخانه فستیوال قهوه ایران (سایت آی‌کافی)، در این رویداد 4 روزه، که در آن برترین برندهای قهوه جهان و محصولات وابسته همچون وگا (Wega)، لاسپازیاله (LaSpaziale) بتزرا، توپر و ده‌ها برند دیگر حضور دارند، رویدادهای جانبی متعددی نیز همچون کارگاه‌های برشته‌کاری قهوه با حضور اساتید برتر باریستای ایران و جهان برگزار می‌شود. ده‌ها کارگاه رایگان نیز برای علاقه‌مندان قهوه به صورت جنبی در حاشیه این رویداد برگزار می‌شود..

 

رویدادهای مهم این دوره نمایشگاه و جشنواره قهوه ایران:

* مسابقات باریستا و لاته‌آرت جایزه بزرگ ایران

در مسابقات باریستا و لاته‌آرت جایزه بزرگ ایران، باریستاهای مطرح ایران با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت که برای داوری این مسابقات و تدریس در دوره‌های آموزشی، کارشناسان مطرح زیر حضور دارند:

  • داویده کوبلی: قائم‌مقام انجمن باریستاهای اروپا
  • آصلی یامان: نفر سوم مسابقات دم‌آوری قهوه ۲۰۱۳
  • اگنیسکا روجسکا: نفر سوم مسابقات لاته آرت ۲۰۱۷
  • الکساندرو نیکولا: قهرمان مسابقات برشته‌کاری ۲۰۱۶
  • استاوروس لامپرینیدیس: قهرمان مسابقات جذوه / ایبریک ۲۰۱۴
  • نیکلاس روزنتال: مدرس دوره‌های آموزشی SCA
  • ایکاترینا زاسز: نائب قهرمان مسابقات جذوه / ایبریک ۲۰۱۵

گفتنی است جایزه این مسابقه‌ها یک دستگاه خودروی پراید و یک دستگاه اسپرسوساز اعلام شده است.

 

* کارگاه زیر و بم دم‌آوری قهوه با جذوه | استاوروس

استاوروس قهرمان مسابقات جذوه / ایبریک ۲۰۱۴ در این کارگاه از سال‌ها تجربه‌ی خود در دم‌آوری قهوه با این قدیمی‌ترین ابزار قهوه‌ساز می‌گوید و زیر و بم دم‌آوری قهوه تخصصی با آن را توضیح می‌دهد.

 

* کارگاه آب، تازگی، عصاره‌گیری | منصور احسانی

منصور احسانی، قهرمان دومین دوره مسابقات ملی باریستای ایران، در حاشیه‌ی نمایشگاه و جشنواره قهوه ایران، برای باریستاهای علاقه‌مند کارگاهی باعنوان «آب، تازگی و عصاره‌گیری» برگزار می‌کند.

 

* نشست گروه قهوه‌پژوهی فرهنگستان

گروه قهوه‌پژوهی فرهنگستان زبان و ادب فارسی در این نشست، به ارائه‌ گزارشی از فعالیت‌های دو ساله این گروه و مرور فرایند واژه‌گزینی با مشارکت علاقه‌مندان خواهد پرداخت.

 

* برشته‌کاری‌های قهوه تخصصی و قهوه‌آزمایی

در کارگاه برشته‌کاری‌های قهوه، برندها و کارگاه‌های برشته‌کاری قهوه تخصصی داخلی و خارجی، می‌توانند در نشست‌های قهوه‌آزمایی، محصولات خود را مورد ارزیابی قرار دهند.

 

گفتنی است این نمایشگاه از 7 الی 10 شهریورماه 1396 در ضلع جنوبی بوستان گفتگو و از ساعت 15 الی 21 برپاست و علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت آی‌کافی به آدرس http://icoff.ee/fa/iran-coffee-festival-2017 مراجعه و یا با دبیرخانه آن با شماره‌های ۲۲۸۵۳۷۰۹ و ۲۲۸۶۱۹۷۵ تماس حاصل کنند.



انتشار محتوا:اخبار رسمی
کد خبر: ۶۱۶۵۴۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۳
سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

با کدملی شیرخشک یارانه‌ای بگیرید

سخنگوی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور، از تولید و فروش ۶۸میلیون و ۵۰۰هزار قوطی شیرخشک رگولار (شیرخشک معمولی) در سال گذشته خبر داد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، سجاد اسماعیلی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار از رشد حدود ۱۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بوده، گفت: به طوری که در سال گذشته با وجود برخی مشکلات در تامین ارز شیرخشک در ماه‌های ابتدایی سال، اما با گشایش‌های ارزی و رفع مشکلات تولید، در مجموع ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک رگولار تامین و توزیع شد.

ایسنا نوشت: وی ادامه داد: این درحالیست که در سال ۱۴۰۱ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار ۶۰ میلیون و ۶۰۰هزار قوطی و در سال ۱۴۰۰ نیز ۵۵ میلیون و ۶۰۰هزار عدد بوده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره کمبود مقطعی شیرخشک‌های رگولار از مرداد تا مهرماه سال گذشته به دلیل اختلال در روند تامین ارز، توضیح داد: اما نهایتا با رفع مشکلات، توانستیم در آبان، آذر، دی و بهمن ماه کمبودها را جبران کنیم و در مجموع با حمایت از تولیدکنندگان داخلی، هم تامین شیرخشک و هم توزیع آن افزایش یافت؛ به گونه‌ای که آمار توزیع به ماهی ۱۲ میلیون قوطی نیز رسید؛ در حالی که روند در سال قبل از آن طوری بود که ماهیانه بین ۵ میلیون تا ۵میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک توزیع می‌شد.

وی ادامه داد: اکنون وضعیت تولید و توزیع به حد تعادل رسیده، مشکلی در تامین شیرخشک‌های رگولار در برندهای مختلف نداریم و انواع شیرخشک در کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین داروخانه‌های کشور به میزان کافی موجود است و گزارشی هم از کمبود در استان‌های مختلف بابت شیرخشک‌های رگولار نداشته‌ایم.

اسماعیلی همچنین به اصلاح سیاست‌های ارزی شیرخشک در جهت حمایت از تولید کنندگان نیز اشاره کرد و گفت: به این ترتیب قیمت شیرخشک به قیمت واقعی آن نزدیک‌تر شد و این درحالیست که مصرف کننده با همان قیمت قبلی شیرخشک را دریافت می‌کند و تغییر قیمتی برای مصرف کننده نداشته‌ایم.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم می‌توانند با ارایه کد ملی کودک به داروخانه و با ثبت کد ملی و استعلام شناسه رهگیری، شیرخشک را با قیمت قبلی و تا سقف ۱۰ قوطی در ماه به صورت یارانه‌ای دریافت کنند.

اسماعیلی در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم گفت: در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم با اصلاح سیاست‌های ارزی مجددا از تولید کننده این حوزه حمایت شد و مردم با مراجعه به داروخانه و ارایه نسخه پزشک و کد ملی فرزندشان می‌توانند شیرخشک را با قیمت قبلی دریافت کنند. در این حوزه نیز آمار تامین و توزیع کاملا پایدار است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

نظر شما
نظراتی كه حاوی توهین و مغایر قوانین کشور باشد منتشر نمی شود
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
نام:
ایمیل:
* نظر:
عکس روز
خبر های روز