معرفی اخبار رسمی، ابزار جدید روابط عمومی و بازاریابی محتوای شرکت‌ها

تاریخ انتشار: 5 شهریور 1396 - 20:2
اخبار رسمی، اولین نیوزوایر بین‌المللی ایران و یک ابزار روابط عمومی است که امکان توزیع و انتشار سریع محتوا از شرکت‌ها (خبر، مصاحبه، گزارش، مقاله، ویدیو، و اینفوگرافیک) را در رسانه‌های داخلی و بین‌المللی فراهم کرده است. در این مطلب نگاهی خواهیم داشت به فعالیت‌های این پلتفرم آنلاین در ایران.

به گزارش اخبار رسمی، دنیای اطلاع‌رسانی و ارتباطات تغییرات بزرگ و شگرفی داشته است و مدیران عامل، بازاریابی و روابط عمومی همواره به دنبال ابزار و روش‌های جدیدی هستند تا بتوانند با مخاطبان خود با روشی مدرن ارتباط موثر ایجاد کنند. رسانه‌ها نیز ماهیت جدیدی پیدا کرده‌اند و امروزه دیگر دیده شدن در رسانه‌ها از طریق خبر، یک انتخاب نیست و بلکه یک ضرورت است.

نیوزوایرها (Newswire)، یا شبکه‌های اطلاع‌رسانی اخبار شرکت‌ها در رسانه‌ها، سال‌هاست که در تمام دنیا نقش مهمی در دیده شدن فعالیت‌های شرکت‌ها در رسانه‌ها داشته‌اند و توانسته‌اند ابزار خبر رسانی و خبر پراکنی را در خدمت اهداف برندسازی و بازاریابی شرکت‌ها قرار دهند. در ایران نیز که سهم صدای شرکت‌های بخش خصوصی در رسانه‌ها کم است، اهمیت استفاده از یک شبکه توزیع محتوای قدرتمند بسیار بالاتر رفته است.

از طرفی روابط عمومی آنلاین و بازاریابی محتوا، روندی رو به رشد در دنیا است که امروزه به عنوان ابزاری موثر برای ارتباط با مخاطب شناخته شده و شرکت‌های مدرن، چه بزرگ و چه کوچک، با تولید و توزیع محتوا، نه تنها در رسانه‌ها حضور قدرتمندی ایجاد می‌کنند بلکه در نتیجه جستجوهای اینترنتی به بهترین شکل دیده می‌شوند.

معرفی اخبار رسمی، نخستین نیوزوایر ایران

اخبار رسمی، اولین نیوزوایر بین‌المللی ایران است که امکان توزیع و انتشار محتوا از شرکت‌ها (خبر، مصاحبه، گزارش، مقاله، ویدیو، و اینفوگرافیک) را در 2 هزار رسانه داخلی و 70 هزار رسانه بین‌المللی فراهم کرده است.

در این راستا، اخبار رسمی در کمتر از 2 سال از شروع فعالیت رسمی، توانسته به بیش از 3 هزار شرکت و سازمان ایرانی خدمات خبری ارائه دهد و از طرفی بیش از 4 هزار کمپین خبری موفق برای شرکت‌های استفاده کننده از خدمات خود داشته است.

خدمات اخبار رسمی:

در اخبار رسمی، هر کسب و کاری می‌تواند دارای یک دفتر آنلاین روابط عمومی شود و فعالیت‌های زیر را به صورت سریع و منسجم انجام دهد که  ثبت‌نام در اخبار رسمی و استفاده از برخی خدمات زیر کاملا رایگان است:

• تولید خبر و محتوا و انتشار رایگان آن در پایگاه خبری اخبار رسمی
  • انتشار اخبار در بخش خبری اخبار گوگل یا Google News
  • انتشار تضمینی خبر شرکت‌ها در صدها رسانه داخلی و بین‌المللی (خبرگزاری‌ها، سایت‌های برتر خبری، وبلاگ‌ها و روزنامه‌ها)
  • انتشار عکس، فیلم، اینفوگرافیک و لینک در داخل محتوا
  • ارسال محتوا به هزاران رسانه و خبرنگار کشور بر اساس دسته‌بندی‌های جغرافیایی و خبری
  • جمع‌آوری بازخوردهای کمپین و آمار انتشار و مشاهده خبر در رسانه‌ها
  • پایش رسانه‌ای و یافتن مطالبی که در مورد شرکت‌ها در رسانه‌ها گفته می‌شود به صورت بولتن خبری

در نهایت اینکه اخبار رسمی سه کار مهم را به صورت سریع و ارزان (به نسبت روش‌های تبلیغاتی و مشابه) انجام می‌دهد:

1. انتشار محتوا از شرکت‌ها در رسانه‌های مختلف
  2. نمایش دادن آن به مخاطب هدف (تا 1 میلیون نمایش)
  3. ساخت گزارش تحلیلی و سنجش اثربخشی

علاقه‌مندان برای آشنایی کلی با فواید استفاده از نیوزوایر اخبار رسمی می‌توانند ویدیوی زیر را در سایت آپارات به آدرس http://www.aparat.com/v/aBfH5  مشاهده و با برای راهنمای ثبت‌نام و اجرای سریع کمپین رسانه‌ای مقاله آموزشی مرتبط را در وبلاگ اخبار رسمی مطالعه کنند.

در نامه معاونت صنایع عمومی وزارت صمت هم آمده بود: پیرو نامه شماره ۲۳۱۰۱۲۵ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۱ در خصوص حذف تخصیص ارز نیمایی از پارچه‌های رومبلی پارچه رویه و پرده‌ای تحت ردیف تعرفه‌های ۶۰۰۱۲۲۰۰، ۶۰۰۱۹۲۰۰، ۶۰۰۵۳۵۰۰، ۶۰۰۵۳۶۰۰، ۶۰۵۳۷۰۰، ۶۰۰۵۳۸۰۰ و ۶۰۰۵۳۹۰۰ به استحضار می‌رساند.

ارز نیمایی پارچه حذف شد

طبق ابلاغیه سازمان توسعه تجارت ایران، ارز نیمایی از چند ردیف تعرفه پارچه‌های رومبلی و پارچه‌های رویه و پرده‌ای وارداتی حذف شد.

به گزارش مهر، سازمان توسعه تجارت ایران در بخشنامه‌ای موضوع حذف ارز نیمایی از ۷ ردیف تعرفه پارچه را ابلاغ کرد.

در این بخشنامه آمده است: به پیوست تصویر نامه شماره ۲۳۴۹۱۷۲ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۶ معاونت صنایع عمومی در خصوص حذف ارز نیمایی ۷ ردیف تعرفه ارسال می‌گردد. خواهشمند است دستور فرمائید طبق نامه معاونت مذکور محل تأمین ارز نیمایی به طور کلی از پارچه‌های رومبلی پارچه رویه و پرده‌ای ذیل ردیف تعرفه‌های ۶۰۰۵۳۸۰۰، ۶۰۰۵۳۷۰۰، ۶۰۰۵۳۶۰۰، ۶۰۰۵۳۵۰۰، ۶۰۰۱۹۲۰۰، ۶۰۰۱۲۲۰۰ و ۶۰۰۵۳۹۰۰ حذف گردد

با توجه به درخواست حذف ارز نیمایی کالا‌های مورد اشاره برای مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی و نظر به موافقت اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران طی نامه شماره ۱۴۰۲۳۳۵۲ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۳ خواهشمند است دستور فرمائید تا ردیف تعرفه‌های فوق‌الاشاره علاوه بر مناطق آزاد شامل سرزمین اصلی نیز شده و به طور کلی از شمول دریافت ارز نیمایی خارج گردد لذا مراتب جهت اقدام لازم و اعلام نتیجه ارسال می‌گردد.

برچسب ها: پارچه ، ارز نیمایی