AirBnB ایرانی؛ اجاره ویلا، آپارتمان و سوییت در سراسر ایران با موسم

Roozno | پایگاه خبری تحلیلی روزنو

به روز شده در: ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۱
کد خبر: 13960331252577341
تاریخ انتشار: 18 تیر 1396 - 10:52
اولین بستر آنلاین جستجو، رزرو و اجاره ویلا، آپارتمان و سوییت برای مسافرت‌های کوتاه‌مدت در ایران با نام موسم راه‌اندازی شد.
ImageAlt

روابط عمومی موسم ضمن معرفی این پلتفرم گردشگری عنوان کرد موسم بستری است که مسافرین می‌توانند به راحتی واحدهای موجود در شهرهای مختلف کشور را جستجو کرده و با توجه به تعداد نفرات، امکانات و بودجه مورد نظر خود، واحد مناسب اقامتی و با کیفیتی را پیدا کرده و آن را برای تاریخ مشخصی رزرو کنند.
عارف عنافجه، مدیر فنی و یکی از بنیانگذاران موسم در زمینه اهمیت راه‌اندازی سرویس اجاره واحدهای اقامتی و گردشگری در ایران گفت: «اجاره یک مکان اقامتی همچون ویلا، آپارتمان و یا سوئیت، با کیفیت و قیمت مناسب یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های مسافرین و گردشگران ایرانی و یا خارجی است که برای سفر توریستی به ایران می‌آیند.»
وی افزود: «در همه جای دنیا این تنها هتل‌ها نیستند که ارائه دهنده خدمات اقامت به مسافران هستند، بلکه بسیاری از ساکنین مناطق توریستی، منازل خود را در برای اجاره کوتاه‌مدت در اختیار این گردشگران قرار می‌دهند که همین مساله به اقتصاد محلی بسیار کمک می‌کند. از طرفی بسیاری گردشگران هم تمایل دارند تا تجربه‌ای نزدیک‌تر از زندگی با مردم آن شهر داشته باشند و به همین دلیل انتخاب یک مکان اقامتی از میزبانان را به اقامت در هتل ترجیح می‌دهند.»
«امروز شاهدیم که در دنیا پلتفرم‌های مشهوری همچون «ایر بی اند بی» (AirBnB) توانسته‌اند میلیون‌ها گردشگر و مسافر را در اماکن اقامتی میزبانان محلی اسکان دهند و صنعت گردشگری را با تحولی تازه روبرو کنند.»
این کارشناس حوزه فناوری اطلاعات تلاش برای سرعت‌بخشی به خدمات توسط اینترنت و تجارت الکترونیک را مزیت دیگر پلتفرم موسم دانست و گفت: «با موسم دیگر نیاز نیست برای اجاره ویلا یا آپارتمان به تابلو به دست‌هایی که در کنار جاده‌ها ایستادند و معلوم نیست واحدهایی با چه کیفیتی را به مسافرین ارائه می‌دهند اعتماد کرد. از طرفی میزبانان و مالکان این اماکن لازم نیست تا به صورت فیزیکی به دنبال مسافر برای اجاره دادن واحد خود باشند. به کمک فناوری اینترنت و سادگی کاربرد آن، مالکان واحدها به سادگی عکس و اطلاعات واحد خود را در موسم قرار داده و از طرفی متقاضیان می‌توانند قبل از سفر با انتخاب و رزرو واحد خود، در طول سفر دغدغه انتخاب مکان اقامتی را از دوش خود بردارند. همچنین به علت قابلیت جستجوی سریع و قابل مشاهده بودن همه گزینه‌ها، رقابت بیشتری بین میزبانان برای ارائه خدمات بهتر با قیمت پائین‌تر به وجود خواهد آمد.»

وی در پایان ضمن تاکید بر جایگاه صنعت گردشگری در اقتصاد جهانی افزود: «طبق اعلام سازمان جهانی گردشگری WTTC در حال حاضر 10.1درصد از تولید ناخالص جهانی و حدود 292 میلیون شغل در جهان بصورت مستقیم و غیر مستقیم مرتبط با صنعت گردشگری میباشد، با توجه به مسائل اقتصادی که بالاترین اولویت را در سالهای اخیر در کشور ما داشته حمایت از رشد از این صنعت میتواند به رونق اقتصادی کشور کمک شایان توجهی را انجام دهد.»

مسافران و گردشگران برای جستجو و رزرو مکان اقامتی مد نظر خود در شهرهای مختلف کشور و همچنین میزبانان (صاحبان واحدهای اقامتی) برای ثبت واحد خود، می‌توانند به سایت موسم به آدرس http://www.moosem.ir مراجعه کنند.



انتشار محتوا:اخبار رسمی
کد خبر: ۶۱۶۵۴۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۳
سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

با کدملی شیرخشک یارانه‌ای بگیرید

سخنگوی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور، از تولید و فروش ۶۸میلیون و ۵۰۰هزار قوطی شیرخشک رگولار (شیرخشک معمولی) در سال گذشته خبر داد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، سجاد اسماعیلی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار از رشد حدود ۱۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بوده، گفت: به طوری که در سال گذشته با وجود برخی مشکلات در تامین ارز شیرخشک در ماه‌های ابتدایی سال، اما با گشایش‌های ارزی و رفع مشکلات تولید، در مجموع ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک رگولار تامین و توزیع شد.

ایسنا نوشت: وی ادامه داد: این درحالیست که در سال ۱۴۰۱ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار ۶۰ میلیون و ۶۰۰هزار قوطی و در سال ۱۴۰۰ نیز ۵۵ میلیون و ۶۰۰هزار عدد بوده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره کمبود مقطعی شیرخشک‌های رگولار از مرداد تا مهرماه سال گذشته به دلیل اختلال در روند تامین ارز، توضیح داد: اما نهایتا با رفع مشکلات، توانستیم در آبان، آذر، دی و بهمن ماه کمبودها را جبران کنیم و در مجموع با حمایت از تولیدکنندگان داخلی، هم تامین شیرخشک و هم توزیع آن افزایش یافت؛ به گونه‌ای که آمار توزیع به ماهی ۱۲ میلیون قوطی نیز رسید؛ در حالی که روند در سال قبل از آن طوری بود که ماهیانه بین ۵ میلیون تا ۵میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک توزیع می‌شد.

وی ادامه داد: اکنون وضعیت تولید و توزیع به حد تعادل رسیده، مشکلی در تامین شیرخشک‌های رگولار در برندهای مختلف نداریم و انواع شیرخشک در کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین داروخانه‌های کشور به میزان کافی موجود است و گزارشی هم از کمبود در استان‌های مختلف بابت شیرخشک‌های رگولار نداشته‌ایم.

اسماعیلی همچنین به اصلاح سیاست‌های ارزی شیرخشک در جهت حمایت از تولید کنندگان نیز اشاره کرد و گفت: به این ترتیب قیمت شیرخشک به قیمت واقعی آن نزدیک‌تر شد و این درحالیست که مصرف کننده با همان قیمت قبلی شیرخشک را دریافت می‌کند و تغییر قیمتی برای مصرف کننده نداشته‌ایم.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم می‌توانند با ارایه کد ملی کودک به داروخانه و با ثبت کد ملی و استعلام شناسه رهگیری، شیرخشک را با قیمت قبلی و تا سقف ۱۰ قوطی در ماه به صورت یارانه‌ای دریافت کنند.

اسماعیلی در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم گفت: در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم با اصلاح سیاست‌های ارزی مجددا از تولید کننده این حوزه حمایت شد و مردم با مراجعه به داروخانه و ارایه نسخه پزشک و کد ملی فرزندشان می‌توانند شیرخشک را با قیمت قبلی دریافت کنند. در این حوزه نیز آمار تامین و توزیع کاملا پایدار است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

نظر شما
نظراتی كه حاوی توهین و مغایر قوانین کشور باشد منتشر نمی شود
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
نام:
ایمیل:
* نظر:
عکس روز
خبر های روز