صرافی آپرین؛ نهالی نو که از ریشه‌ای کهن وامدار است

Roozno | پایگاه خبری تحلیلی روزنو

به روز شده در: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۰
کد خبر: 13960126245956961
تاریخ انتشار: 27 فروردین 1396 - 9:13
صرافی در لغت به معنای داد و ستد انواع پول است. پیدایش آن به عنوان یک حرفه را می‌توان ناشی از نیاز مردم به تعیین و صحت وزن و عیار مسکوکات گوناگونی دانست که در قرون پیشین رواج داشتند و ناآگاهی از وزن و عیار صحیح آنها می‌توانست زیان بار باشد. صرافی ریشه بانکداری مدرن امروزی است.
ImageAlt

به گزارش روابط عمومی صرافی آپرین، در ایران تا قبل از سال 1393 صرافان به ۲ نوع، صرافی نوع اول (صرافی‌هایی که صرفاً به خرید و فروش نقدی ارز (غیر الکترونیکی) مسکوک طلا و نقره مبادرت می‌کنند) و صرافی نوع دوم (صرافی‌هایی که علاوه بر خرید و فروش نقدی ارز و مسکوک طلا و نقره به امر نقل و انتقال ارز در چارچوب مقررات ارزی از جمله انجام عملیات مربوط به حواله‌های ارزی از طریق بانک‌ها و مؤسسات اعتباری دارای حواله‌های ارزی از طریق بانک‌ها و مؤسسات اعتباری دارای مجوز از بانک مرکزی و ارائه خدمات ارزی برون مرزی از طریق کارگزاران مجاز خارج از کشور و از این قبیل اشتغال می‌ورزند.) تقسیم می‌شدند که با دستورالعمل اجرایی تأسیس، فعالیت و نظارت بر صرافی‌ها که با ۴۸ ماده و 13 تبصره در هزار و صد و هشتاد و سومین جلسه شورای پول و اعتبار مورخ  ۱۳۹۳/۵/۲۸ به تصویب رسید، تقسیم بندی صرافی‌ها به دو نوع اول و دوم وجود ندارد و صرافی‌ها بر حسب توان و ظرفیت خود، نسبت به خرید و فروش نقدی ارز و انجام عملیات مربوط به حواله‌های ارزی اقدام می‌کنند. 

اما در این برهه‌ی تاریخ ساز میهن اسلامی برای حرکت در راستای منویات مقام معظم رهبری مدظله‌العالی در تبیین سند اقتصاد مقاومتی، این عرصه‌ی اقتصادی را جایگاه فعالان اقتصادی با ریشه‌ای کهن باید دانست.

 

معرفی صرافی آپرین، نهالی نو با ریشه‌ای کهن:

آپرین؛ به معنای روشنایی درخشنده و پاک منزه، نامی است که نشان داد فعل صراف بودن را خوب می‌شناسد؛ نهالی نوپا که از ریشه‌ای کهن وامدار است. صرافی آپرین با اخذ پروانه‌ی فعالیت از بانک مرکزی جمهوری اسلامی به شماره مجوز ۷۵۶۰۵ مورخ ۱۳۹۴/۱/۱۸ پا بر این عرصه‌ی اقتصادی گذاشت و با سرعت خیره کننده‌ای جایگاه خاص و ویژه‌ای برای خود دست و پا کرد. تا آنجا که زبان منتقدان و کارشناسان شناخته شده را متحیر کرد.

 

رموز موفقیت سریع صرافی آپرین در چیست؟
ابتدا باید سر فصل‌های مشخص شده‌ی آپرین را بررسی کنیم.

یکم - مأموریت:
با نگرشی نوآورانه، تعهد و تخصص روزآمد در راهکارهای مطمئن؛ منعطف و یکپارچه و سریع در حوزه خرید و فروش ارز و سکه و حوالجات ارزی.

دوم - ارزش‌ها:
پاسخگویی مشتریان با دقت و سرعت به همراه کار تیمی، تعهد، وفاداری، امانت داری، شفافیت، مسئولیت پذیری، بدون مرز و در گستره‌ی جهانی.

سوم - چشم انداز:
کسب شایستگی ممتاز در راستای تحقق حداکثری رضایت مشتریان. 

 

به نظر، آپرین قواعد بازی را برای درخشندگی در این عرصه به‌خوبی می‌داند. رفع مشکلات یکی از باشگاه‌های فوتبال کشور برای انتقال مبلغ چشمگیری از بدهی به بازیکن خارجی که فیفا رأی به ضرب‌الاجل پرداخت داده بود یا ارسال سریع حوالجات ارزی برخی از شرکت‌های دانش بنیان که نیاز مبرم به تامین تجهیزات پایه داشتند و بسیاری از این قبیل، تنها گوشه‌ای از عملکرد حرفه‌ای صرافی آپرین است.
آپرین، به خوبی، معنای روشنایی درخشنده را نشان داده و با تدبیر و اندیشه‌ای مضاعف در راستای سرعت، اطمینان و همگام با فناوری روز دنیا، قطعاً به روشنایی خیره کننده نیز می‌رسد. با بررسی سوابق فعالیت هدفمند این صرافی که در بازه‌ی زمانی کوتاه، با تمرکز بر خرید و فروش ارزهای جهانی، سکه و حوالجات ارزی، توانسته تعامل و رضایتمندی 69/07 درصدی از مشتریان حقیقی و حقوقی خود را کسب کند که این یکی از بالاترین آمار جلب رضایت مشتری در بین صرافی‌های کل کشور طبق اعلام اتحادیه صرافان است.
مدیریت آپرین توانسته با نگاهی فراتر از اینکه مشتری از چه ملیت، قومیت، نژاد، آیین و زبانی باشد، صرفاً در راستای اقتصاد مقاومتی، با نگرشی نوآورانه و اتکا به سرمایه‌های انسانی متعهد و با نگرشی نوآورانه و اتکا به سرمایه‌های انسانی متعهد و متخصص و با به‌کارگیری استانداردهای فناوری‌های روز دنیا با ارائه خدمات و راهکارهای قابل اطمینان، منعطف، یکپارچه و کارا به سمت اهداف و چشم انداز ترسیمی خود گام ماندگاری بردارد. 

علاقه‌مندان برای آشنایی بیشتر با فعالیت صرافی آپرین می‌توانند به وب‌سایت این صرافی به آدرس http://www.aprinex.com مراجعه کنند.



انتشار محتوا:اخبار رسمی
کد خبر: ۶۱۷۱۲۴
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
در نامه معاونت صنایع عمومی وزارت صمت هم آمده بود: پیرو نامه شماره ۲۳۱۰۱۲۵ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۱ در خصوص حذف تخصیص ارز نیمایی از پارچه‌های رومبلی پارچه رویه و پرده‌ای تحت ردیف تعرفه‌های ۶۰۰۱۲۲۰۰، ۶۰۰۱۹۲۰۰، ۶۰۰۵۳۵۰۰، ۶۰۰۵۳۶۰۰، ۶۰۵۳۷۰۰، ۶۰۰۵۳۸۰۰ و ۶۰۰۵۳۹۰۰ به استحضار می‌رساند.

ارز نیمایی پارچه حذف شد

سازمان توسعه تجارت ایران در بخشنامه‌ای موضوع حذف ارز نیمایی از ۷ ردیف تعرفه پارچه را ابلاغ کرد.

طبق ابلاغیه سازمان توسعه تجارت ایران، ارز نیمایی از چند ردیف تعرفه پارچه‌های رومبلی و پارچه‌های رویه و پرده‌ای وارداتی حذف شد.

به گزارش مهر، سازمان توسعه تجارت ایران در بخشنامه‌ای موضوع حذف ارز نیمایی از ۷ ردیف تعرفه پارچه را ابلاغ کرد.

در این بخشنامه آمده است: به پیوست تصویر نامه شماره ۲۳۴۹۱۷۲ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۶ معاونت صنایع عمومی در خصوص حذف ارز نیمایی ۷ ردیف تعرفه ارسال می‌گردد. خواهشمند است دستور فرمائید طبق نامه معاونت مذکور محل تأمین ارز نیمایی به طور کلی از پارچه‌های رومبلی پارچه رویه و پرده‌ای ذیل ردیف تعرفه‌های ۶۰۰۵۳۸۰۰، ۶۰۰۵۳۷۰۰، ۶۰۰۵۳۶۰۰، ۶۰۰۵۳۵۰۰، ۶۰۰۱۹۲۰۰، ۶۰۰۱۲۲۰۰ و ۶۰۰۵۳۹۰۰ حذف گردد

در نامه معاونت صنایع عمومی وزارت صمت هم آمده بود: پیرو نامه شماره ۲۳۱۰۱۲۵ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۱ در خصوص حذف تخصیص ارز نیمایی از پارچه‌های رومبلی پارچه رویه و پرده‌ای تحت ردیف تعرفه‌های ۶۰۰۱۲۲۰۰، ۶۰۰۱۹۲۰۰، ۶۰۰۵۳۵۰۰، ۶۰۰۵۳۶۰۰، ۶۰۵۳۷۰۰، ۶۰۰۵۳۸۰۰ و ۶۰۰۵۳۹۰۰ به استحضار می‌رساند.

با توجه به درخواست حذف ارز نیمایی کالا‌های مورد اشاره برای مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی و نظر به موافقت اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران طی نامه شماره ۱۴۰۲۳۳۵۲ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۳ خواهشمند است دستور فرمائید تا ردیف تعرفه‌های فوق‌الاشاره علاوه بر مناطق آزاد شامل سرزمین اصلی نیز شده و به طور کلی از شمول دریافت ارز نیمایی خارج گردد لذا مراتب جهت اقدام لازم و اعلام نتیجه ارسال می‌گردد.

برچسب ها: پارچه ، ارز نیمایی
نظر شما
نظراتی كه حاوی توهین و مغایر قوانین کشور باشد منتشر نمی شود
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
نام:
ایمیل:
* نظر:
عکس روز
خبر های روز