هیجان در دست شماست

تاریخ انتشار: 7 بهمن 1395 - 11:48
اسپاتر ایرانی از «میت9» می‌گوید
عکاسی هوانوردی که گاهی به اشتباه عکاسی هوایی نامیده می‌شود، شاخه‌ای از هنر عکاسی است که سوژه اصلی آن هواپیماها و بالگرد‌ها، فرودگاه‌ها ، باندهای پروازی و سایر موارد مرتبط با دانش هوانوردی است؛ عکاسی هواپیمایی را می‌توان رایج‌ترین و محبوب‌ترین زیر مجموعه عکاسی هوانوردی دانست.

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی شرکت مات، عکاسی هواپیمایی را می‌توان رایج ترین و محبوب‌ترین زیر مجموعه عکاسی هوانوردی دانست؛ در عکاسی هواپیما عکاس اقدام به عکس‌برداری از هواپیما هنگام نشستن و یا برخاستن، عکاسی از داخل هواپیما هنگام پرواز و همینطور عکاسی از هواپیماهای پارک شده در فرودگاه‌ها می‌کند. همانند سایر هنرمندان در شاخه‌های دیگرعکاسی، عکاس هواپیمایی نیز نیاز به یادگیری تکنیک‌های خاص عکاسی دارد و علاوه بر این باید توانایی کافی در شناخت انواع مختلف هواگردها را نیز دارا باشد؛ البته در این میان، دوربین عکاسی حرفه‌ای و تجهیزات آن مانند لنزهای متعدد، ابزار اصلی این عکاسان است. امروزه با توسعه تکنولوژی در تلفن‌های هوشمند، تلفن‌های همراه توانسته‌اند امکانات بیشتری را به مردم ارائه دهند که یکی از مهم ترین این امکانات، دوربین‌های عکاسی به همراه لنزهای پیشرفته است و میت9 کمپانی هوآوی یکی از مطرح‌ترین تلفن‌های همراه در این حوزه است که توانسته در جشنواره ها و فستیوال‌های بزرگ بین‌المللی جوایز متعددی را به خود اختصاص دهد.

در همین راستا، شهرام شریفی، یکی از مطرح ترین عکاسان هوانوردی که در اصطلاح تخصصی، خود را «اسپاتر» می‌نامند و نامش در تمام سایتها و نشریات هوانوردی جهان و ایران، آشناست از تلفن همراه میت‌9 هوآوی و قدرت جادویی آن سخن می‌گوید.

به عنوان یک عکاس حرفه ای، آیا تلفن همراه می تواند جایگزین خوبی برای دوربین عکاسی باشد؟

در ابتدا باید درخصوص موضوع سخن گفت که هر عکاس در هر شاخه و گرایشی که فعال است، نیازمند بهره‌برداری از چندین دوربین و لنزهای متعدد است که در شاخه عکاسی هوانوردی نیز این امر مستثنی نیست، بلکه یک اسپاتر در شرایطی قرار می‌گیرد که نمی‌تواند از دوربین بزرگ و لنزهای آن که علاوه بر مشکل بودن حمل‌و‌نقل، سرعت عمل عکاس را می‌گیرد، استفاده کند در نتیجه نیازمند یک دوربین عکاسی با دقت لنز خوب است که بتواند در کوتاه ترین زمان ممکن، آن را فعال کرده و عکسبرداری خود را انجام دهد. تلفن‌های همراه اگر بتواند نیاز یک عکاس را در سرعت عمل، حساسیت به نور و تفکیک رنگ مناسب، برطرف کند، به طور حتم می تواند گزینه خوبی برای عکاسان باشد.

از سرعت عمل بالای دوربین عکاسی صحبت شد، با توجه به سوژه عکاسی اسپاترها که هواپیما است، این مورد چگونه مدیریت می‌شود؟

هواپیما و به طور کلی وسایل پرنده، از سرعت حرکت بالایی برخوردار هستند و جالب است بدانید که اسپاترها سرعت عمل بالاتری نسبت به عکاسان مستند دارند، چرا که تمامی اتفاقات خوبی که می‌تواند در قاب عکس مهیا شود، در چند صدم ثانیه ایجاد و تمام می‌شود.

به بیان دیگر، درصدم ثانیه، هواپیما یا شی پرنده که سوژه عکسبرداری است در موقعیت مناسب قرار گرفته و تمامی ترکیب‌بندی عکس فراهم می‌شود، حال اگر عکاس و دوربین عکاسی و تجهیزات لازم، در همان چندصدم ثانیه به درستی عمل نکند، عکس خوب از دست رفته است.

یکی از مزیت‌های میت9 در مقایسه با سایر رقبایش، دوربین عکاسی و لنز لایکا است، میت9 می‌تواند یک گزینه خوب برای عکاسان و اسپاترها باشد؟

Dxomark نامی آشنا برای عکاسان و متخصصان این حرفه است که به عنوان یک مرجع تخصصی در زمینه دوربین‌های عکاسی، نقدهای موشکافانه‌ای از دوربین‌ها به عمل می‌آورد و هر عکاس حرفه‌ای، برای خرید دوربین، لنز و تجهیزات عکاسی سری به آمارهای Dxomark می‌زند. کمپانی هواوی توانسته در میت‌۹ به خوبی عمل کرده و دوربین با کیفیتی برابر با استانداردها روانه بازار کند. این موضوع را متخصصان آزمایشگاه DxOMark نیز با امتیاز مجموع ۸۵ تایید کرده‌اند.

نام لایکا، تو را به چه یادی می اندازد؟

لایکا، پدربزرگ عکاسی جهان است و اگر از موزه های بزرگ عکاسی دنیا بازدید کنید، حتما در کنار نام و پرتره عکاسان بزرگ، نام لایکا را می‌بینید.

به سراغ موضوع صحبتمان بازگردیم، یک کادر خوب را طراحی کرده‌ای، هواپیما وارد این کادر با ترکیب‌بندی فوق‌العاده می‌شود، نور از لنز لایکای میت 9، عبور کرده و به صفحه حساس به نور برخورد می‌کند و یک عکس خوب و با کیفیت با جزییات مورد نیاز یک اسپاتر ثبت می‌شود.

در حال حاضر یک عکس فوق‌العاده در میت‌9 خودداری، این گوشی چه امکانات دیگری به تو به عنوان یک اسپاتر می دهد؟

یک اسپاتر وقتی یک عکس خوب دارد، کمی صبر می کند تا هیجان ثبت یک عکس خوب فروکش کند، وارد منوی میت 9 می‌شود، با یکی از نرم‌افزارهای ویرایش تصویر، سایز و کادر بندی عکس خود را ویرایش می‌کند. اکنون می‌تواند با سرعت بالای پردازش این گوشی، عکس خود را به سرعت در شبکه‌های اجتماعی و یا سایت‌های مرتبط با عکاسی هوانوردی بارگذاری کند. یک اسپاتر به تمام این امکانات نیاز دارد.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

با کدملی شیرخشک یارانه‌ای بگیرید

سخنگوی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور، از تولید و فروش ۶۸میلیون و ۵۰۰هزار قوطی شیرخشک رگولار (شیرخشک معمولی) در سال گذشته خبر داد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، سجاد اسماعیلی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار از رشد حدود ۱۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بوده، گفت: به طوری که در سال گذشته با وجود برخی مشکلات در تامین ارز شیرخشک در ماه‌های ابتدایی سال، اما با گشایش‌های ارزی و رفع مشکلات تولید، در مجموع ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک رگولار تامین و توزیع شد.

ایسنا نوشت: وی ادامه داد: این درحالیست که در سال ۱۴۰۱ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار ۶۰ میلیون و ۶۰۰هزار قوطی و در سال ۱۴۰۰ نیز ۵۵ میلیون و ۶۰۰هزار عدد بوده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره کمبود مقطعی شیرخشک‌های رگولار از مرداد تا مهرماه سال گذشته به دلیل اختلال در روند تامین ارز، توضیح داد: اما نهایتا با رفع مشکلات، توانستیم در آبان، آذر، دی و بهمن ماه کمبودها را جبران کنیم و در مجموع با حمایت از تولیدکنندگان داخلی، هم تامین شیرخشک و هم توزیع آن افزایش یافت؛ به گونه‌ای که آمار توزیع به ماهی ۱۲ میلیون قوطی نیز رسید؛ در حالی که روند در سال قبل از آن طوری بود که ماهیانه بین ۵ میلیون تا ۵میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک توزیع می‌شد.

وی ادامه داد: اکنون وضعیت تولید و توزیع به حد تعادل رسیده، مشکلی در تامین شیرخشک‌های رگولار در برندهای مختلف نداریم و انواع شیرخشک در کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین داروخانه‌های کشور به میزان کافی موجود است و گزارشی هم از کمبود در استان‌های مختلف بابت شیرخشک‌های رگولار نداشته‌ایم.

اسماعیلی همچنین به اصلاح سیاست‌های ارزی شیرخشک در جهت حمایت از تولید کنندگان نیز اشاره کرد و گفت: به این ترتیب قیمت شیرخشک به قیمت واقعی آن نزدیک‌تر شد و این درحالیست که مصرف کننده با همان قیمت قبلی شیرخشک را دریافت می‌کند و تغییر قیمتی برای مصرف کننده نداشته‌ایم.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم می‌توانند با ارایه کد ملی کودک به داروخانه و با ثبت کد ملی و استعلام شناسه رهگیری، شیرخشک را با قیمت قبلی و تا سقف ۱۰ قوطی در ماه به صورت یارانه‌ای دریافت کنند.

اسماعیلی در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم گفت: در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم با اصلاح سیاست‌های ارزی مجددا از تولید کننده این حوزه حمایت شد و مردم با مراجعه به داروخانه و ارایه نسخه پزشک و کد ملی فرزندشان می‌توانند شیرخشک را با قیمت قبلی دریافت کنند. در این حوزه نیز آمار تامین و توزیع کاملا پایدار است.