پیشرفت آسفالت‌سازهای خصوصی‌ غیرقابل کتمان است

Roozno | پایگاه خبری تحلیلی روزنو

به روز شده در: ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۲
کد خبر: 13951105226246903
تاریخ انتشار: 5 بهمن 1395 - 14:56
آغاز به کار هشتمین «نمایشگاه بین‌المللی قیر، آسفالت، عایق‌ها و ماشین آلات وابسته»
در سال‌های گذشته، تنها 2 شرکت نیمه‌دولتی در این حوزه فعال بود اما امسال شرکت‌های خصوصی فراوانی با تجهیزکردن آزمایشگاه‌های خود، حرف‌های بسیاری را در صادرات این محصول دارند.
ImageAlt

به گزارش اخبار رسمی به نقل از دبیرخانه هشتمین نمایشگاه بین‌المللی قیر، آسفالت، عایق‌ها و ماشین آلات وابسته، با هدف معرفی توانمندی متخصصان ایرانی در تولید  قیر سبز سازگار با محیط زیست ، تاثیر عملکرد نانو در صنعت قیر و آسفالت و بازیافت آسفالت ، هشتمین نمایشگاه بین المللی قیر ، آسفالت ،‌عایق و ماشین آلات وابسته آغاز به‌کار کرد. 
در این نمایشگاه یکصد و ده تولیدکنندگان داخلی و شرکت های خارجی از ترکیه ، آلمان ، چین و  نیوزیلند ، آخرین توانمندی های خود در زمینه انواع قیر و آسفالت پلیمری و رنگی، ماشین آلات پخش قیر و آسفالت،انواع دستگاههای سنگ شکن و پلنت کارخانه های آسفالت و قطعات آنها ، انواع عایق های ساختمانی، دستگاههای لکه گیری و آسفالت سطحی،ماشین آلات راهسازی،انواع پوشش های حفاظتی و آب بندی ، کیسه های بسته بندی قیر ، ذخیره سازی ،حمل و نقل فرآورده های نفتی و پتروشیمی و تجهیزات وابسته ، در معرض بازدید متخصصان قرار داده اند . 

در این رویداد، خیرالله خادمی مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور با اشاره به مصرف سالانه 25 میلیون تن آسفالت و 1.2 میلیون تن قیر، گفت: عدم تولید قیر و آسفالت مناسب یکی از موضلات جاده‌سازی کشور طی سال‌های گذشته بود که با همت کارخانه‌های تولیدی، این صنعت در کشور با پیشرفت مناسبی برخوردار بوده است.

وی با اشاره به سطح این نمایشگاه اظهار کرد: در سال‌های گذشته، تنها 2 شرکت نیمه‌دولتی در این حوزه فعال بود اما امسال شرکت‌های خصوصی فراوانی با تجهیزکردن آزمایشگاه‌های خود، حرف‌های بسیاری را در صادرات این محصول دارند.

معاون وزیرراه و شهرسازی ادامه داد: با افزایش کیفیت پروژه‌های آسفالت‌ریزی، زمان اجرا، تعویض و حتی عایق و روسازی با کاهش رو‌به‌رو شده که نتیجه آن صرفه‌جویی در هزینه‌ها می‌شود.

وی با تاکید به اجرای مطلوب عمر لایه‌سازی و حفظ منافع ملی افزود: با توجه به رقم بزرگ هزینه‌ای آسفالت‌ریزی سالانه وزارت راه و شهرسازی، تمرکز بر توجه افزایش عمر آسفالت در دستور کار این وزارتخانه قرار گرفته تا با افزایش بهره‌وری ضمن حفظ منابع و منافع ملی، هزینه‌های تحمیلی به کشور نیز کاهش پیدا می‌کند.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور با اشاره به راهکار‌های «افزایش بهره‌وری آسفالت و قیر» اظهار کرد: در گام نخست، افزایش کنترل‌ها از زمان تولید تا هنگام عملیاتی‌شدن یک پروژه به‌عنوان یک اصل در پروژه‌ها تاکید می‌شود.

وی اضافه کرد: در گذشته روش‌های کنترلی چندانی برای نظارت بر مراحل تولید وجود نداشت زیرا نیازی بر آن دیده نمی شد اما امروز مراحل تولید قیر از ابتدا با نظارت‌های دقیقی همراه شده ضمن آنکه کارخانه‌ها به‌صورت دوره‌ای تولید قیر را با مشخصات متناسب با محل مورد مصرف، تولید می‌کنند.   

خادمی گفت: طی دو سال گذشته نیز آیین‌نامه‌ای از سوی وزارتخانه ابلاغ شده که قیر تولیدی باید متناسب با محیط جغرافیایی، آب و هوای آن منطقه مصرفی باشد.

معاون وزیرراه و شهرسازی دومین راهکار افزایش کیفیت قیر را «کنترل از محل حمل تا محل مصرف» دانست و خاطرنشان کرد: باید تدبیری اندیشید تا تولید قیر بدون کاهش کیفیت به محل مورد مصرف حمل شود، از همین رو دیگر از تانکرهای دارای شعله مستقیم استفاده نمی‌شود بلکه با دوجداره شدن تانکرها سعی بر ممانعت از سرد شدن محموله قیر می‌شود.

 

حضور 110 شرکت داخلی و خارجی

مریم توکلیان مجری طرح این نمایشگاه با اشاره به حضور شرکت‌های بین‌المللی در این نمایشگاه گفت: این رویداد با رشد 25درصدی نسبت به سال‌های گذشته شاهد حضور 110 شرکت داخلی و خارجی و با عرضه آخرین فناوری‌ها در زمینه قیر مولسیون، پی‌جی و آخرین تکنولوژی در خصوص رویه‌های آسفاتی به همراه دستگاه و تجهیزات روز دنیا به نمایش درآمده است.

وی ادامه داد: امروز در رونمایی از قیر مولسیون در شرکت پالایش نفت جی انجام شد که اصلاح این نمونه قیر به طول عمر آسفالت ها کمک می کند.

لازم به ذکر است که توجه به توان متخصصان جوان کشور در صنعت قیر ،‌آسفالت و عایق ، افزایش صادرات ،‌ استفاده از تکنولوژی های روز دنیا  و  ایجاد رقابت در بازار ، از مهم ترین شاخص های هشتمین نمایشگاه بین المللی قیر ، آسفالت ،‌ عایق و ماشین آلات وابسته است . 
نمایشگاه بین المللی قیر ،‌ آسفالت ، عایق و ماشین آلات وابسته تا هشتم بهمن در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران ادامه خواهد داشت .



انتشار محتوا:اخبار رسمی
کد خبر: ۶۱۶۵۴۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۳
سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

با کدملی شیرخشک یارانه‌ای بگیرید

سخنگوی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور، از تولید و فروش ۶۸میلیون و ۵۰۰هزار قوطی شیرخشک رگولار (شیرخشک معمولی) در سال گذشته خبر داد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، سجاد اسماعیلی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار از رشد حدود ۱۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بوده، گفت: به طوری که در سال گذشته با وجود برخی مشکلات در تامین ارز شیرخشک در ماه‌های ابتدایی سال، اما با گشایش‌های ارزی و رفع مشکلات تولید، در مجموع ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک رگولار تامین و توزیع شد.

ایسنا نوشت: وی ادامه داد: این درحالیست که در سال ۱۴۰۱ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار ۶۰ میلیون و ۶۰۰هزار قوطی و در سال ۱۴۰۰ نیز ۵۵ میلیون و ۶۰۰هزار عدد بوده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره کمبود مقطعی شیرخشک‌های رگولار از مرداد تا مهرماه سال گذشته به دلیل اختلال در روند تامین ارز، توضیح داد: اما نهایتا با رفع مشکلات، توانستیم در آبان، آذر، دی و بهمن ماه کمبودها را جبران کنیم و در مجموع با حمایت از تولیدکنندگان داخلی، هم تامین شیرخشک و هم توزیع آن افزایش یافت؛ به گونه‌ای که آمار توزیع به ماهی ۱۲ میلیون قوطی نیز رسید؛ در حالی که روند در سال قبل از آن طوری بود که ماهیانه بین ۵ میلیون تا ۵میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک توزیع می‌شد.

وی ادامه داد: اکنون وضعیت تولید و توزیع به حد تعادل رسیده، مشکلی در تامین شیرخشک‌های رگولار در برندهای مختلف نداریم و انواع شیرخشک در کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین داروخانه‌های کشور به میزان کافی موجود است و گزارشی هم از کمبود در استان‌های مختلف بابت شیرخشک‌های رگولار نداشته‌ایم.

اسماعیلی همچنین به اصلاح سیاست‌های ارزی شیرخشک در جهت حمایت از تولید کنندگان نیز اشاره کرد و گفت: به این ترتیب قیمت شیرخشک به قیمت واقعی آن نزدیک‌تر شد و این درحالیست که مصرف کننده با همان قیمت قبلی شیرخشک را دریافت می‌کند و تغییر قیمتی برای مصرف کننده نداشته‌ایم.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم می‌توانند با ارایه کد ملی کودک به داروخانه و با ثبت کد ملی و استعلام شناسه رهگیری، شیرخشک را با قیمت قبلی و تا سقف ۱۰ قوطی در ماه به صورت یارانه‌ای دریافت کنند.

اسماعیلی در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم گفت: در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم با اصلاح سیاست‌های ارزی مجددا از تولید کننده این حوزه حمایت شد و مردم با مراجعه به داروخانه و ارایه نسخه پزشک و کد ملی فرزندشان می‌توانند شیرخشک را با قیمت قبلی دریافت کنند. در این حوزه نیز آمار تامین و توزیع کاملا پایدار است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

نظر شما
نظراتی كه حاوی توهین و مغایر قوانین کشور باشد منتشر نمی شود
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
نام:
ایمیل:
* نظر:
عکس روز
خبر های روز